| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Upucao psa jer je lajao u Znanost forumu; Upucao psa jer je lajao - DNEVNIK.hr Citat: Mato Brkić (58) upucao je s balkonskog prozora hicem iz lovačke puš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Upucao psa jer je lajao Upucao psa jer je lajao - DNEVNIK.hr Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upucao psa jer je lajao A sta se ima vise rec na ovakve umnobolnosti?... Prvo je zatukao janje lopatom, sad ubio psa. Tko zna sta radi zeni doma( nadam se da je nema) ... To triba negdi zatvorit, takvi ljudi se ne smiju bit na slobodi, opasni su za okolinu, ocito je poremecen... ![]() ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Upucao psa jer je lajao Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upucao psa jer je lajao Aha, nisam skuzila da su dvojica... Jos gore. Dva takva. ![]() Istina, bar se policija trgnula...Ako se takve bude privodilo, nekom novom debilu nece to past na pamet, jer ce znat da nece proc bez posljedica...
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Upucao psa jer je lajao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upucao psa jer je lajao Takve ljude kao što su oni treba poslat u divljinu sa tom puškom, nožem i upaljačem pa neka tu preživljavaju... Imamo ovakvih primjeraka čak i na forumu (međutim pucanje je izvršeno nad golubovima, ili se namjerava izvršiti - ali ih ne smatram ništa inferiornijim bićima od pasa)Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 342
![]() ![]() ![]() | Re: Upucao psa jer je lajao Takvima treba prvo skeljit ogromnu novčanu kaznu (jer ljude najviše boli kad ih se udari po džepu), i usput poslat ga nek malo odleži u nekom od zatvora!!
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upucao psa jer je lajao Za kaznu treba susjedu kupiti dva psa koja su sklona lajanju, a ovom oduzeti svo oruzije...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upucao psa jer je lajao Kad netko muči životinje ili ih ubija,ja bi najrađe ubila tog čovjeka! Meni odma dođu suze na oči kad nešto tako čujem! Ja sam jednom vidjela kako jedan kreten cipelari mačku,a meni su mačke stvarno najdraže životinje,ja sam se tak uzrujala da je to bio užas! Jedino kaj se kajem kaj nisam niš učinila da ga spriječim,al bila sam mala i bilo me strah,a taj očito nije bio normalan!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: jer, lajao, psa, upucao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.

Tko zna sta radi zeni doma( nadam se da je nema) ... To triba negdi zatvorit, takvi ljudi se ne smiju bit na slobodi, opasni su za okolinu, ocito je poremecen...

(međutim pucanje je izvršeno nad golubovima, ili se namjerava izvršiti - ali ih ne smatram ništa inferiornijim bićima od pasa)
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!