| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi USKOK podigao optužnice protiv pljačkaša iz Fine i Zagrebačke banke u Znanost forumu; Index.hr Citat: NAKON provedene istrage, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (USKOK) pred Županijskim sudom u Zagrebu podigao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | USKOK podigao optužnice protiv pljačkaša iz Fine i Zagrebačke banke Index.hr Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: USKOK podigao optužnice protiv pljačkaša iz Fine i Zagrebačke banke Silence, ti stvarno misliš da ta pljačka nema nikakve veze sa organiziranim kriminalom (OK u USKOK)? Koliko se sjećam indicije/poveznice sa organiziranim kriminalom se spominju od početka cijele priče... P.S. Nije li nedavno išla priča da osumnjičenima ističe pritvor i da će morati biti pušteni na slobodu (a da još neka vještačena nisu gotova) pa je vjerojatno USKOK priskočio u pomoć kako ih se ne bi moralo pustiti na slobodu.
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: USKOK podigao optužnice protiv pljačkaša iz Fine i Zagrebačke banke Nadam se da će optužnica, pošto je ovako dugo pripremana, opravdati uložena sredstva i vrijeme, da neće biti "traljava" i da neće biti "proceduralnih propusta". Bože, zašto sam ovako skeptičan?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: USKOK podigao optužnice protiv pljačkaša iz Fine i Zagrebačke banke Citat:
ako tužiteljstvo nije u stanju napisati optužnicu, onda je to stvarno tužno ... a kaj se tiče organiziranog kriminala (OK u USKOK), to nema veze s ovim ... oni jesu skupina i organizirana, ali to je nešto sasvim drugo ... organizirani kriminal su velike skupine koje operiraju na daleko višm nivou (i daleko više para okreću) nego grupica pljačkaša ... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: USKOK podigao optužnice protiv pljačkaša iz Fine i Zagrebačke banke Kako naše pravosuđe a ujedno i državno odvjetništvo djeluje, o tome vam mogu na svom vlastitom primjeru pisati romane. Mogu vam samo napisati kad sam od DO tražio što da učinim prezentirajući dokumentaciju tada mi je gosp. Žganjer doslovice rekao citiram "...gospodine ....... pa ovdje ima toliko materijala za zatvoriti, jer svaki papir koji ste donijeli je izvornik i ima svog potpisnika i sve ukazuje na nedopuštene i kriminalnim radnje, podnesite vi kaznenu prijavu itd", čak i u tisku izrjekom naveo da su te radnje kriminalne i nedopuštene. Znate što se desilo nakon podnesene kaznene prijave protiv određenih, cijeli sustav se srušio na mene, uništen mi posal, život, a gosp. Žganjer jednostavno mi je na moj protest na odbačaj odgovorio "da se ograđuje od odbačaja kaznene prijave" itd itd. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: USKOK podigao optužnice protiv pljačkaša iz Fine i Zagrebačke banke Toliko puno imam posla, al ne mogu izdržati da ne napišem koje slovo. Brajša je oslobođena zbog traljave optužnice, a ovo je malo viši nivo (više zainteresiranih ljudi i više lowe u pitanju) pa pretpostavljam da bi moglo biti i više propusta kod utvrđivanja činjenica. "Apsolutno vjerujem u neovisno pravosuđe u Hrvata!" Zar netko ovdje u to ne vjeruje?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: banke, fine, optuznice, pljackas a, podigao, protiv, uskok, zagrebacke |
« slučaj pada dijela zgrade na nepropisno parkiranom autu
|
Tužio državu pa će dobiti 17,5 milijuna kuna jer mu zaštićene ptice pojedu ribu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.