| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi vip d.o.o - inkaso servis u Znanost forumu; e ovako sa vipom sam sklopio ugovor za vodafone mobile conect karticu na 24 mjeseca, međutim veza bi znala pucati, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 77
![]() | vip d.o.o - inkaso servis e ovako sa vipom sam sklopio ugovor za vodafone mobile conect karticu na 24 mjeseca, međutim veza bi znala pucati, nije bila brzina koju navode itd. i ja nisam im htio to plaćati i sve ok, oni meni obustavili uporabu nakon 2 mjeseca neplaćanja. e i neki dan meni stiže od Inkaso servisa račun na 6.700kn ![]() zovem vip i kažu: ako korisnik raskine ugovor da mora platiti cijeli iznos koji bi platio tokom ta 24 mjeseca (ugovor nisam ja raskinuo nego vip) i da to kao stoji u ugovoru. e sad ja ona sitna slova čitam i nema nigdje te stavke recite mi šta da radim mi je platiti to ili im poslati inspekciju oli nešto treće,i da napomenem kaže skidanjem naljepnice sa pakovanja da se slažem sa uvijetima, a naljepnicu nisam skinuo ja nego ženska u dućanu kao da mi pokaže da je sve unutra nadam se da sam bio dovoljno jasan ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 861
![]() | Re: vip d.o.o - inkaso servis hn...nije mi jasno nešto...ja sam imao takav problem s njima, ali ne s netom, nego običnom pretplatom...i nakon 2 mj neplaćanja me također isključili...ali nisu samnom (ni ja s njima) prekinuli ugovor već mi je redovno svaki mj dolazila pretplata bez obzira što ja nisam koristio (niti mogao koristit) mob. i onda na kraju svega i meni stigao inkaso servis s naplatom duga. nakon druge neplaćene opomene od inkaso sevisa se ide na sud ako se ne varam, samo da znaš. ali nije mi jasno zašto su oni raskinuli s tobom ugovor? to malo provjeri dal smiju, ja nažalost neznam, možda bi se trebao raspitat kod nekog odvjetnika, a sad ti vidi šta ti se više isplati.
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: vip d.o.o - inkaso servis inkaso servis ti je samo krinka za firmu koja se bavi kamatarenjem tog tipa a u vipovom je vlasnistvu-najmu....ak je tu naljepnicu skinula zenska u centru nisi nista duzan placati....a ak malo bolje pogledas onaj papir koji imas nije ugovor....vec obicna molba il kaj je....fino ti njima sve to napomeni....pa vidi kaj ce bit....inace ce te ovi iz inkasa svakog mjeseca zezat.....vjeruj mi da se sve lijepo raskinuti, bez ikakve frke... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 861
![]() | Re: vip d.o.o - inkaso servis pa u biti i jesu legalni kamatari... kao 'servis za naplatu usluga' moš mislit ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vip d.o.o - inkaso servis Od odvjetnika češ dobiti vrlo loš pravni savjet, a naplatiti če ti uslugu. Dobro pregledaj Ugovor i pošalji sam prigovor VIP-u, te dobro prouči zakon o zaštiti potrošača, tu ima neka caka koja ruši taj njihov Ugovor. Tako sam čuo. Ili če ti ako je prošlo određeno vrime sad od javnog bilježnika stiči ovrha, pa ti na to uloži prigovor, pa onda ide na sud i tek tamo ti možeš, na sudu, dokazati da nisi bija zadovoljan s njihovom uslugom.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-11-07 Godina: 57
Poruka: 6
![]() | Re: vip d.o.o - inkaso servis Pozdrav svima, kao prvo Inkaso Vam nikome nemože ništa. Kao drugo isti moraju imati registriranu tvrtku za naplatu računa, a više ćete vidjeti ovdje Inkaso Servis , zatim se stavlja u upit ugovor koji nemate, jer je točno definirano što ugovor mora saćinjavati. Za dokaz isti moraju imati i račune koje vam je Vip dostavio, a kako ih nema onda nema i potraživanja. Moraju imati fiksni broj telefona i faksa za kontakt, kao i navedenu e-mail adresu. Osobno sam ih nazvao i lijepo stjerao u materinu. Za takve stvari ,kao i za kamatarsku tvrtku koja radi na sličnom sistemu (ICM) se priprema emitiranje u emisiji Istraga, tebalo se emitirati jučer, ali se jedan malo bojao stupiti pred kameru, no može se i ovaj prilog dodati, a dovoljno je da samo uputite e-mail na istraga@novatv.hr , također možete i obavijestiti državni inspektorat, a na gornjem navedenom linku imate dosta o telekomunikacijama i o nepravilnostima istih. Niste nikada dužni nikome i po zakonu niste krivi dok se ne dokaže suprotno, a svoje tvrdnje neka zakvače mački za rep. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-11-07 Godina: 38
Poruka: 2
![]() | Re: vip d.o.o - inkaso servis uf ne vjerujem kako razmisljate. @klostrobuster, bilo bi ti najbolje da sada platis ovo sto si zaro jer ce ti se troskovi uvecati. inkaso je agencija za naplatu i oni pokusavaju naplatiti dugovanje, a ako to ne naprave stvar ide na utuzenje. Stvar je cista ko suza. Potpisao si ugovor i nisi placao. A u svim ugovorima stoji da ukoliko jedna od stranaka iz ugovora ne izvrsava svoje obaveze propisane ugovorom (a to si u ovom slucaju ti), druga strana moze raskinuti ugovor. Isto tako stoji ako se radi o prijevremenom raskidu da ce ti naplatiti sve mjesecne naknade za razdoblje za koje si ugovor potpisao. MOgao si prije i pametnije reagirati. Ako ti je usluga bila ne zadovoljavajuca mogao si traziti raskid zbog toga i platio bi samo za mjesec dana. Tocno je da inkaso ne moze nikome nista osim sto moze poslati vipu troskove za pokusavanje naplate duga a vip uvecati kompletan dug i prosljediti stvar na utuzenje. A onda jos idu sudski troskovi i trosak odvjetnika i tako dalje i blize. Uglavnom najebo si .Ove gluposti da je vip u krivu i da nemogu raskinuti ugovor i traziti novac za koji je netko potpisao da ce platiti mozete zadrzati za sebe. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 77
![]() | Re: vip d.o.o - inkaso servis ah ima i jedna stavka ugovora da će mi se poslati opomena pa ako po toj opomeni ne platim daće se nakon 30 dana i raskinuti ugovor te će mi sve to poslati na adresu, a ja to nisam nikad dobio!? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: vip d.o.o - inkaso servis @ Grintavi.... ti mora da si ocito zaposlenik VIP-a ili Inkaso d.o.o. (ako te zanima kakosam dosao na to...imas jedan post, u ovoj temi naravno, tako da te se lako prepozna...fakat ste neinteligentni i prevec prozirni), jer inace nebi pisao ovakve gluposti, tj. lazi....nitko tko kod vipa dode po homebox ne potpisuje nikakav ugovor nego zahtjev... poserem ti se ja na to...masa ljudi je raskinula po tebi ugovor a po meni zahtjev sto zapravo i je....i nikakve naplate duga nema.... malo si ti zabrijo...i to opako.... nemoj covjeka strasiti i krivo ga upucivat....mihac zna...citam covjeka na drugom forumu... on je napravio vip-u tolko sranja a zna i kak inkaso servis radi... tak da nemoj pricat gluposti i idiotarije.... nemas ti pojma kak to funkcionira... zato se rade drzi po strani i ove price da se nemoze raskinuti pricaj maloj djeci i neupucenima koji imaju homebox... sve se moze upravo zato sto je zahtjev u igri a nikakav ugovor...da je ugovor bila bi druga prica...ovako su shebali sami sebe... a ako te bas zanima ugovor mozes raskinuti i na temelju cinjenice i i dokaza da nemas obecanu brzinu. pa si ti misli kaj oces... znam bolje od tebe... i ne dopustam da druge valjas u govna... Zadnji Uredio macor : 26-11-07 u 15:44. Razlog: dodavanje teksta |
| | |
![]() |
| Tagovi: vip inkaso servis |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:03.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!

.