| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi vip d.o.o - inkaso servis u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: macor @ Grintavi.... ti mora da si ocito zaposlenik VIP-a ili Inkaso d.o.o. (ako te ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |||
| Starter Datum registracije: 24-11-07 Godina: 38
Poruka: 2
![]() | Re: vip d.o.o - inkaso servis Citat:
Citat:
Ti si ocito pobrkao loncice. AKo nesto ne platis onda druga strana ima pravo raskinuti ugovor i naplatiti ugovornu obavezu. Tako je i sa iznajmljivanjem stanova. 7.3.4. Ako Pretplatnik ne plati ukupno dugovanje u roku od 30 dana od dana privremenog isključenja SIM kartice ili uskraćivanja usluge, Vipnet može bez prethodne obavijesti konačno isključiti Pretplatnikovu SIM karticu i raskinuti Ugovor o Pretplatničkom odnosu pisanom obavijesti s trenutnim učinkom. Citat:
Onda ti i dalje znaj bolje. Meni je svejedno. Ostaje nam da pricekamo razvoj klostrobusterove situacije i vidimo ko pise gluposti i idiotarije. Ne znam cemu opet taj homebox. | |||
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 89
![]() | Re: vip d.o.o - inkaso servis isti zahtjev se podnosi za vmc homebox mobilini,al opet ima nešto i u mojoj koristi kad mi je ženska u dućanu otvorila kutiju s naljepnicom, kaj ne i uostalom poslano je pismo vipu pa sad očekujem odgovor.i nije to ugovor to je ZAHTJEV |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
| |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 2
![]() | Re: vip d.o.o - inkaso servis Kako se razvila situacija s ovim? Moja situacija je još blesavija - inkaso trvrdi da sam ostao dužan vipu nekih desetak kn. Ja sam "ugovor" poništio i pritome platio sve troškove i tražio brisanje iz vipove evidencije. I sad (skoro godinu od raskida ugovora) stalno stižu te opomene. Meni je svejedno u biti tužili oni mene ili ne, budalu izigravati pa im platiti ne namjeravam. Problem je u biti što mi pošta stiže na staru adresu kod roditelja majka mi se grozno nervira oko toga svega. Kako sam bio gotovo spreman na tužbu i vrijeme trajanja ugovora zanima me što poduzeti? Vidim da ovdje ima i pobornika dotičnog "poduzeća" pa dajte neki prijedlog. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-11-07 Godina: 58
Poruka: 6
Dolaze ti opomene ? Pa neka dolaze koliko god hoće, gdje piše da si ti primio ijednu opomenu, pa nisi potpisao prijem pošiljke i to njima ne važi na nijednom sudu, a idu na sistem prepada i ljudi se uplaše sudskih troškova i plate. Dužan si Vipu? Na osnovu čega si im dužan? Tko kaže da si primio uplatnicu ? Tko kaže da imaš s njima ugovor, ali po zakonu, jer ono što pišu na svom zahtijevu da je to ujedno i ugovor, to mogu zakvačiti mački na rep. Ako ti se da zezati, lijepo napiši dopis tim kamatarima, da ti izlistaju i specificiraju sva dugovanja, ugovor po kojem vrše potraživanja prema tebi i obavezno napiši da su tvoji troškovi slanja dopisa 300-500 ili koliko hoćeš kuna, te da si ih prethodno upozoravao, ali su se oglušili i da ćeš zatražiti potraživanja putem suda (upotrijebi njihovu taktiku i nabij troškove), ali ti obavezno šalji sa povratnicom, tako ćeš jedino ti imati dokaz. Poslije toga te više nitko neće dirati, a niti gnjaviti. Meni su napisali bog te pitaj koliko dugovanja, a stvarno nemaju uopće dokaz jer nisam niti koristio Vip, pa sam ih usput i nazvao ,te rekao da slobodno šalju i dalje svoje dopise i da su mi kao stvoreni umjesto toaletnog papira, a ako im ne paše neka me tuže. Na sudu ih zastupa vježbenik, kojeg ama baš svatko može pobiti u potraživanjima, a i još zatražiti sudske troškove. | |
| | |
| | #16 (permalink) | |||||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vip d.o.o - inkaso servis ![]() ovde ima par nebuloza Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() a ako nisi ni jedno onda nemamo šta raspravljat Citat:
![]() ko kaže da će bit vježbenik, može vip angažirat degena il nobila btw vježbenik radi u skladu s uputama svog šefa i njegova radnja se računa poodvjetničkoj tarifi isto ka i šeparovićeva, madunića i sl.i ne pobijaš vježbenika il odvjetnika već tužbeni zahtjev još jednon ako nisi angažira odvjetnika, ne moš ni tražit troškove.
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! | |||||
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() | Re: vip d.o.o - inkaso servis @marinkoM8 ajde da skratimo. Nema ugovora=nema ugovorne obaveze i nema dugovanja i nepostoji taj sud koji će te na osnovu zahtjeva ili neosnovanog potraživanja osuditi za nešto. Konkretno napravio sam stvarni dug u T-comu (bivšem HT-u) i to namjerno, iskopčali su liniju ,dali me na sud (imao sam prije ugovor, jer se onda davao) na sudu su mi pokazali svoja potraživanja, kao i kamate i dobio sam parnicu glatko kao da kažeš keks. Njihov ispis nemora biti točan ispis i tko kaže da me ne kradu, dakle postavljam sumnju u sudca. Slijedeće imam kontrolu plina, vode, struje, a za telefon nemam, to je učvrstilo sumnju. Tražim da mi dostave kopiju ugovora na kojoj je moj potpis. Isti dobijaju rok od 8 dana za dostavu ugovora, ali ga nemaju i traže produženje i donose opet ispis. Tko kaže da ispis nije lažiran, jer ja nemam kontrolu, opet se mogu postaviti na trepavice. Postavljaju pitanje a zašto se nisam žalio na račun. Žalio bih se da sam ga dobio, a kako nema dokaza nemam se našto žaliti i zastara potraživanj nastupa za točno godinu dana. Ugovor nisu donesli, parnicu sam dobio iako sam stvarno napravio dug, a još uz to i moji materijalni troškovi. Dušo moja, može se postaviti i 10 Nobila, ali ako nema ugovora onda nema niti ugovorne obaveze. Pa ti piši koliko hoćeš, a ja baš nikome ne plaćam ako Nisam potpisao ugovor u kojem su navedene sve stavke koje štite mene kao potrošača i ima ugovorne obveze i nadležnost suda, a ovi neka se grče u Linzu i potraživaju naknadu. I da ti nazadnje kažem , evo opet sada koristim T-com i nisu mi smijeli odbiti uslugu, a zavedena su mi dugovanja, a koristio sam zakon o JMBG iz 2003 i nisam im dao JMBG, a sklopio sam opet uslugu, ali sam sada dobio ugovor iako neki potpisuju samo zahtjeve. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
Dakle zahtijev nije ugovorna obaveza, a u zakonu kao i u Vipovom pravilniku i uvjetima korištenja se stalno spominje riječ "ugovor", ali nema niti jedan dokumenat na kojem piše ugovor i da je to korisnik potpisao i potraživanja im ne važe na sudu. Uslugu ili poluuslugu mogu ograničiti ili ju prekinuti bez problema, ali na sudu nemogu dobiti, jer kao prvo ima mali milion protuargumenata protiv njih, a tako i zadovoljavanje RiTT opreme, pa zakon o telekomunikacijama, pa zakon o potrošačima. Okrenemo li to metaforički na bankovni kredit, onda bi to po nekima ispalo ovako. Podneseš zahtijev, ali ne realiziraš to sa ugovorom i banka te tuži za kredit. Glupost. Mora se potpisati ugovor ili bez njega nema ništa. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vip inkaso servis |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.

btw vježbenik radi u skladu s uputama svog šefa i njegova radnja se računa poodvjetničkoj tarifi isto ka i šeparovićeva, madunića i sl.