Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 22

Zabrana pušenja ili... ???

Raspravljate o temi Zabrana pušenja ili... ??? u Pravo forumu, dio Znanost foruma; Kako sam ja ove godine popraćena raznoraznih pehovima, ni ovaj me nije mogao zaobići. Bila sam danas u Nacionalnoj knjižnici ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Zabrana pušenja ili... ???

Kako sam ja ove godine popraćena raznoraznih pehovima, ni ovaj me nije mogao zaobići.

Bila sam danas u Nacionalnoj knjižnici pošto sam trebala neki postariji časopis. Uredno ispunim sve što treba i gospodin me zamoli da pričekam 40 minuta dok oni to naruče iz arhive.

Ništa, ja odem do birca koji se nalazi u sklopu nacionalne (odmah kod garderobe), naručim kavu i zapalim pljugu. Pepeljara uredno stajala na stolu, mada piše kako je zabranjeno pušiti na zidu (ali ne znam čemu onda pepeljara???) i svi puše ko Turci.

Uredno platim, dignem se, uđem opet u onaj dio za koji treba iskaznica i za mnom zaštitari (neke privatne tvrtke).

"Gospodična?! Jeste pušili u kafiću?" Ja "Jesam, recite".
    Zaštitar "Dajte mi vašu člansku iskaznicu, oduzeta vam je na godinu dana"...
    Nakon mojih "Zašto?!" i "Izvolite mi ju vratiti, od kuda vam pravo uzimati moje osobne stvari" on mi priprijeti "Kućnom zabranom" i bez objašnjenja ode. Ja gledam, ne vjerujem čime se oni bave.

Da stvar bude kompleksnija, prije mjesec dana u toj istoj knjižnici su mi ukrali novčanik i taj isti zaštitar mi je rekao "Kako to nije dio njihovog posla".

Zanima me, kakav zakon to oni imaju koji odobrava pušenje u kafiću (koji je u sklopu javnog objekta), međutim ako si pušio i opet ušao u knjižnicu onda ti prijete "kućnom zabranom" i oduzmu iskaznicu.
    Kaj nadgledaju tko puši u bircu? Ako već to nadgledaju onda bi mogli i vidjeti tko mi je maznuo novčanik... ili?
    Zadnji Uredio teica : 06-02-09 u 19:13
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Re: Zabrana pušenja ili... ???

A i ti si blesava, na pitanje "Ste pušili u kafiću?" trebala si mu odgovoriti "Ne, pušila sam doma dečku"...

Iz koje je firme zaštitar?

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Mislim kakvo pitanje, od kada je zabranjeno u birtijama pušiti?!

Nemam pojma koja firma, neka lijeva. To je kao "osiguranje NSB-a". Prije bi rekla portir. Od kada oni imaju ovlasti uzimati članske iskaznice i tjerati te pratiti ljude okolo što rade u birtiji?!
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

draga pa kaj se to tebi događa

nemrem vjerovat, WTF pušila si u bircu i uzeli ti iskaznicu ovo još nisam čula, uostalom ako nisi smjela pušiti onda ti je konobar trebao reći da je pušenje zabranjeno, svašta
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Konobar mi je još ljubazno promijenio pepeljaru.

Moja mama je bila sa mnom i žena nije mogla vjerovati. Pa de reci...
    Jednostavno se trebam zatvoriti u sobu i ne micati, jer će me još i auto pregaziti kako je počelo... a da ni to više ne smijem, pošto mi doktorica ne može dati (po nekom zakonu i nekom sistemu) bolovanje ako se ne pojavim taj dan kad sam se zaključala, ako dođem sljedeći, jbg ne možeš dobiti ništa za jučer.

Edit za NSB; Mislim kako ću u ponedjeljak ili utorak posjetiti ravnatelja dotične ustanove, jer je to bezobrazluk kakvog nema.
    Zadnji Uredio teica : 06-02-09 u 19:24

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    20-08-07
    Poruka
    3,485
    Liked
    2 times

ma ti nas zajebavaš ovdi
    -

Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

ja ću poludjet, konobar ti promijeni pepeljaru, ma daj a ovi ti uzmu iskaznicu, svašta

ovo je fakat bezobrazluk, eto im njihova zabrana pušenja, bit će tu svega još
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Majke mi moje!!! Moja mama je gledala i nije mogla vjerovati kaj se zbiva.

Žena je bila u šoku do doma.

Ja revoltirana ko pašče, suzdržavala sam mu se ne hebati svašta (jer bi to bio već verbalni napad). Samo sam šutjela i zbilja nisam imala volje, snage i želje se svađati na sred Nacionalne, a u tom slučaju bi jelte dobila kućnu zabranu (ili kako već).
    Zadnji Uredio teica : 06-02-09 u 19:27

Akademik Foruma Avatar od korisnika lol_lol
    Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times

mozda režu broj korisnika zbog krize pa ono traže kojekakve načine da bi oduzeli članske iskaznice?

kako god glupost
    Giggs... Giggs will tear you apart... again

Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

ne vjerujem, ne idi više u NSB, jedino rješenje za tebe

odoh se spremit, see you

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku