A i ti si blesava, na pitanje "Ste pušili u kafiću?" trebala si mu odgovoriti "Ne, pušila sam doma dečku"...
Iz koje je firme zaštitar?
Raspravljate o temi Zabrana pušenja ili... ??? u Pravo forumu, dio Znanost foruma; Kako sam ja ove godine popraćena raznoraznih pehovima, ni ovaj me nije mogao zaobići. Bila sam danas u Nacionalnoj knjižnici ...
Zadnji Uredio teica : 06-02-09 u 19:13
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
A i ti si blesava, na pitanje "Ste pušili u kafiću?" trebala si mu odgovoriti "Ne, pušila sam doma dečku"...
Iz koje je firme zaštitar?
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Mislim kakvo pitanje, od kada je zabranjeno u birtijama pušiti?!
Nemam pojma koja firma, neka lijeva. To je kao "osiguranje NSB-a". Prije bi rekla portir. Od kada oni imaju ovlasti uzimati članske iskaznice i tjerati te pratiti ljude okolo što rade u birtiji?!
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
dragapa kaj se to tebi događa
nemrem vjerovat, WTFpušila si u bircu i uzeli ti iskaznicu
ovo još nisam čula, uostalom ako nisi smjela pušiti onda ti je konobar trebao reći da je pušenje zabranjeno, svašta
![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Konobar mi je još ljubazno promijenio pepeljaru.
Moja mama je bila sa mnom i žena nije mogla vjerovati. Pa de reci...
Jednostavno se trebam zatvoriti u sobu i ne micati, jer će me još i auto pregaziti kako je počelo... a da ni to više ne smijem, pošto mi doktorica ne može dati (po nekom zakonu i nekom sistemu) bolovanje ako se ne pojavim taj dan kad sam se zaključala, ako dođem sljedeći, jbg ne možeš dobiti ništa za jučer.
Edit za NSB; Mislim kako ću u ponedjeljak ili utorak posjetiti ravnatelja dotične ustanove, jer je to bezobrazluk kakvog nema.
Zadnji Uredio teica : 06-02-09 u 19:24
ma ti nas zajebavaš ovdi![]()
-
ja ću poludjet, konobar ti promijeni pepeljaru, ma daja ovi ti uzmu iskaznicu, svašta
ovo je fakat bezobrazluk, eto im njihova zabrana pušenja, bit će tu svega još![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Majke mi moje!!! Moja mama je gledala i nije mogla vjerovati kaj se zbiva.
Žena je bila u šoku do doma.
Ja revoltirana ko pašče, suzdržavala sam mu se ne hebati svašta (jer bi to bio već verbalni napad). Samo sam šutjela i zbilja nisam imala volje, snage i želje se svađati na sred Nacionalne, a u tom slučaju bi jelte dobila kućnu zabranu (ili kako već).
Zadnji Uredio teica : 06-02-09 u 19:27
mozda režu broj korisnika zbog krize pa ono traže kojekakve načine da bi oduzeli članske iskaznice?
kako god glupost
Giggs... Giggs will tear you apart... again
ne vjerujem, ne idi više u NSB, jedino rješenje za tebe
odoh se spremit, see you![]()