| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Zakon i mobiteli u Znanost forumu; Ovako: Prije 2-3 tjedna u TELE2 start paketu sam kupio SonyEricsson K530i. Naime, dotični gospodin, prodavač, uzo je mobitel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Zakon i mobiteli Ovako: Prije 2-3 tjedna u TELE2 start paketu sam kupio SonyEricsson K530i. Naime, dotični gospodin, prodavač, uzo je mobitel iz IZLOGA i stavio ga u kutiju koja je prije bila otvarana i prčkana. Sada, naime, onaj gore znak za bateriju je uvijek zelen i opče se ne mjenja u naranđastu pa crvenu. Mobitel sam kupio po REDOVNOJ cijeni 995 kn. Sada, još i plastika mi je čudna okolo.Mobitel je izložen suncu bio dosta(u izlogu) Što mogu napraviti, jer želim novi, NEDIRAN, jer mobitel je bio skoro pun do kraja(punio sam ga 5 minuta) i kartica je bila u uređaju već. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon i mobiteli Znak za bateriju ne mjenja boju od kud ti to??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon i mobiteli Ne trebaš me uvjeravati, ja imam mobitel... to ovisi o skinu koji koristiš. Meni se ništa ne mjenja, niti mi to smeta... to ne može imati veze sa mobitelom kao uređajem, već sa software-om... Možda je jedan od ta dva brandiran na T-mobile, a drugi nije, što znači da će imati drugačije programske pakete.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Zakon i mobiteli što si uzeo iz izloga, probaj reklamirati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Zakon i mobiteli Mislim da ti je sada kasno... Fino ti na svakoj kutiji ima naljepnica na rubu na kojoj piše ''Do not accept if seal is broken''
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon i mobiteli Ne bi rekao... nisu oni odgovorni ako si primio takav paket... nisi ga trebao primiti... ti si kriv. Kao da kupiš vidno oštećen auto, a onda se žališ policiji kako ti ga je netko prodao oštećenog... možeš se jednio obratiti društvu za zaštitu potrošača.
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.

a možda zato što je prčkan?