| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Zakon i mobiteli u Znanost forumu; I ti uzmeš, a ništa ti nije odgovorio na pitanje... A i ti si biser... da nije bio zadnji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon i mobiteli I ti uzmeš, a ništa ti nije odgovorio na pitanje... A i ti si biser... da nije bio zadnji mob. pa nisi htio ostati bez njega, pa si ga uzeo tkvog, pa se poslje pokajao...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon i mobiteli U svakom slučaju ti si kriv... ne kupuj tamo gdje nisu uljudni, a zasad možeš odnjeti pod garanciju... ako ti nisi uzrokovao štetu, a mobitel nije ispravan, iako ne vidim što nije ispravno s njim iz tvog opisa, osim što ti želiš onaj koji je bio u kutiji...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zakon i mobiteli prvo: Na kutiji nije bilo te naljepnice. Kao drugo, praksa je da takvi mobiteli imaju popust u nekim zemljama treće : Poslo sam im inspekciju, i vidim da su zatvoreni. I tako im treba, nije mi žao, jer odmah stavljati u izlog, a pritom kupca ne pitati jer hoče taj iz izloga... Odnio sam na servis i ustvrido se da sam JA u pravu, jer mi je lik reko da zbog ljudske greške i nepravilne uporabe. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

no o potrošačima na HRT-u i u novine, ako sam u pravu!