| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila u Znanost forumu; Murija me zaustavila prošli petak i dobio sam samo taj neki zapisnik, vozio 75 a dozvoljeno 50 i sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila Murija me zaustavila prošli petak i dobio sam samo taj neki zapisnik, vozio 75 a dozvoljeno 50 i sad koja je kazna, i kaj će mi prekršajni nalog stići na kućnu adresu...i još je rekao da ću dobiti kaznu jer vozim prejak auto |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila pa ako si mladi vozač (2 godine imaš vozačku) onda ne smiješ vozit auto jači od sto kobila ! mladi vozači obično jače najebu ali 5 kmh previše (oduzevši 10 kojih ti oproste) ne bi smjelo bit velka kazna
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila Ja sam čuo da svatko ima pravo jednom godišnje tražiti da mu umjesto kazne, koja ne smije biti veća od 500 kn, dodijele nekakav ukor. I mislim da to još vrijedi. A i možeš ići na zastaru ako je veća kazna, Damfisk je to objasnio u besplatnim savjetima.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila Da, i to se može. Kažeš sutkinji da ne radiš i nemaš para i ona ti u većini slučajeva odredi taj dobrovoljni rad. Jedino je malo nezgodno ako te jedan dan pozovu da ideš raditi Zvao sam sad susjeda murjaka i kaže da se može dobiti taj ukor do 500 kn pa vidi to ako ne dobiješ veću kaznu.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila ček, kaj se kazna može odradit dobrovoljnim radom???
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila a to vrijedi samo za prometne prekršaje ili i za ostale kazne?
| | |
![]() |
| Tagovi: brza voznja, kazna, policija, zapisnik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.

Zvao sam sad susjeda murjaka i kaže da se može dobiti taj ukor do 500 kn pa vidi to ako ne dobiješ veću kaznu.