| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila u Znanost forumu; Za sve, ako ti sud dozvoli... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila Za sve, ako ti sud dozvoli
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,807
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila @ gazda: Uz zapisnik o izmjerenoj brzini trebao si dobit i prekršajni nalog. Nije mi jasno kako to nisi dobio ![]() Jesu li ti uzeli dozvolu? Vjerovatno ćeš prekršajni nalog dobit na kućnu adresu... kad ti dođe imaš 8 dana za podnijeti prigovor U naseljenom mjestu maksimalna dopuštena brzina je 50 km/h a iznimno može bit 80 km/h (na prometnicama na kojima je to dopušteno) Ako prekoračenje dopuštene brzine iznosi 10-30 km/h kazna je 500 kn Ako prekoračenje dopuštene brzine iznosi 30-50 km/h kazna je 700 kn Ako prekoračenje dopuštene brzine iznosi više od 50 km/h kazna je najmanje 2000 kn plus oduzimanje dozvole do 6 mjeseci plus 3 negativna boda Ako je prekoračenje dvostruko veće od dopuštene brzine kazna je najmanje 3000 kn plus oduzimanje dozvole od 3 mjeseca do godinu dana plus 5 negativnih bodova Pa vi djeco jurcajte...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #14 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila E pa onda će ti doć doma...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 139
![]() | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila Vidim da je nesto starija tema al jednostavno moram vam ispricat ovu pricu.....bilo je to prije par godina Vozio sam iz Splita u Duce (Splicani ce znat o kojoj dionici pricam). Na ulasku u Mutogras brat mi je primjetio bijeli golf, parkiran, sa uredajem za snimanje. Upozorio me je na moguce snimanje. U isti tren sam pogledao, vozio sam 73 km/sat, a posto zivim u Podstrani, cesto prolazim tuda i znam da je na tom pravcu ogranicenje 70 km/sat. Bio sam miran dok nisam dosao na kraj tog pravca di me je zaustavia pandur (znaci jedan snima, drugi nakon 500-600m zaustavlja i naplacuje). Dao sam mu vozacku i prometnu, pa me upita: -Znate li gospodine kojom ste brzinom prosli? -Da, znam oko 73 km/sat -74 momak, 74 -E, i (ja jos uvjeren u svoju nevinost) -Ogranicenje je ovdje 60 +10% =66, vi ste vozili 74, kazna 100 kn (prije par godina su bile takve kazne) -a zar nije ogranicenje 70 -Ne, 60 , sta cemo? I ja mu platim I cili zbunjen udem u auto,odem put Duca, racunam bacit cu jednu na picigina,kad ono crva sumnje, ma uvjeren san da je 70 ogranicenje. Ostala se ekipa sa mnom slozila, i ja se okrenem provjerit da nije slucajno znak promjenjen. Vratim se, okrenem, i normalno vozim ultra pristojno, ka ono znak 70 I dodem do pandura broj #2, ,koji mi je naplatia, kazem mu tako i tako, kaze on vrati se do pandura broj #1. I opet ja ne budi lin do njega, broj #1 -Dobar dan, dobar dan -Maloprije sam bio zaustavljen, radi prekoracenja brzine, medutim znak ogranicenja je 70 ne 60 -Momak, udi u auto (zaklea bi se da sam zacuo uvodnu spicu Clint Eastwodovih westerna) -Ja sia, on vadi iz suvozacevog pretinca neki spiralni uvez, list lista, dionica A, B, C.....M...evo ga Mutogras...nn...nnn...evo vidis, pise ogranicenje 60 -Oprostite, al sta vi to meni pokazujete, sta je to -Momak , u Narodnim novinama je ogranicenje 60 ja popizdia, zalia se al sam kasnije dozna, kad jednom das lovu, adio |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila Tipično policijsko ponašanje - bezobrazluk i glupost u kombinaciji sa bahatošću Iz ove se priče može izvuć klasična pouka: NIKADA, ALI BAŠ NIKADA NIKADA NIKAD NE PLAĆAJTE KAZNU POLICAJCU!!!!!! Jer kad platiš, gotovo je... nema ni žalbi ni tužbi ni pizde materine... Prošo' voz!
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-06-06
Poruka: 202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila Citat:
u svakom slučaju - piši prigovor i na sudu reci da su ti krivo utvrdili brzinu i da nisi vozio preko ograničenja... | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 139
![]() | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila Navodno, postoji mogucnost da pandur, kad jednom smini (s pistoljem) necije prekoracenje, moze u beskonacnosti naplacivat kazne, jer ne ponisti jednom izmjerenu brzinu. Uperi pistolj, zaustavi te i jebi ga, na displayu pise ne znam, 90, a ogranicenje je 60. I tako drugo, trece, cetvrt auto.... Je li uredaj ujedno pokazuje i vrijeme snimanja?zna li itko ista? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 3
![]() | Ljudi što vam je.... pa znate da je brzina najveći uzrok prometnih nesreća...."tko žuri glavu gubi..." i slične sheme....Zato malo pripazite kada stišćete gas... O visini kazne ovisi puno stvari....na primjer... da li je brzina izmjerena u naseljenom ili nenaseljenom mjestu....koliko je bilo prekoračenje i slično...., a što se tiče toga da se kazna može odraditi....može...., ali samo ona do 500,00 kn preko toga ide prisilna naplata.......naravno ako se ima odakle.... odnosno, ako onaj od koga se naplaćuje ima prihoda,....u protivnom se zamjenjuje kaznom zatvora..... Zadnji Uredio wonderwall : 25-03-07 u 03:09. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja vozila Citat:
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brza voznja, kazna, policija, zapisnik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:07.