Idi nazad   Croportal Forum > Predstavite Se > Predstavljanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Predstavljanja Raspravljate o temi afh u Predstavite Se forumu; iako sam se odavno rego ovdje sad te se tek aktivnije pridruzujem... inace za portal sam saznao sa webmajstori.net ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-05, 21:54   #1 (permalink)
afh
Starter

Datum registracije: 18-01-05
Poruka: 30
afh se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku afh Pošalji poruku preko AIM-a korisniku afh Pošalji poruku preko MSN-a korisniku afh
afh

iako sam se odavno rego ovdje sad te se tek aktivnije pridruzujem... inace za portal sam saznao sa webmajstori.net foruma preko kristijana naravno... nadam se da mi nitko ne zamjera sto sve pisem malim slovima, takav sam...
inace, bavim se tenisom poluprofesionalno s tendencijom profesionalnog bavljenjai tak... idem u petu prokletu gimnaziju... naj bend mi je system of a down... volim ajko hendrixa... sviram gitaru, dugo vec... stujem muziku...

i tak...

kak sam opsiran
I don't care, I don't care dig
afh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-05, 21:57   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
e pa dobrodosao nam...

pozdravi selmu salkovic... moras je znat
Cyrus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-05, 22:10   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,659
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
dobrodosao na forum

btw. koji ti je nick na WM-u
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-05, 22:17   #4 (permalink)
afh
Starter

Datum registracije: 18-01-05
Poruka: 30
afh se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku afh Pošalji poruku preko AIM-a korisniku afh Pošalji poruku preko MSN-a korisniku afh
Citat:
Pravi autor: Cyrus
e pa dobrodosao nam...

pozdravi selmu salkovic... moras je znat
hvala, znam ju ali vise iz videnja... od kud ju ti znas?
starije godinu dana od mene... solidno igra

Citat:
Pravi autor: Kristijan
dobrodosao na forum

btw. koji ti je nick na WM-u
hvala

nick mi je AfH... jako dugo nisam bio tamo... vise sam ucio s foruma nego nesto postao... totalno sam se ohladio za webmasteriranje...
I don't care, I don't care dig
afh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-05, 07:09   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Odgovori sa citatom
Star 27-01-06, 16:27   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 22-10-05
Poruka: 47
corelasino se izdvaja iz mase
Re: afh

Pozdrav
corelasino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-06, 18:17   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Pozdrav

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-06, 18:19   #8 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,076
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh

i ja volim ajko hendrixa
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 07:33   #9 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 11:19   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: afh

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111