| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi afh u Predstavite Se forumu; iako sam se odavno rego ovdje sad te se tek aktivnije pridruzujem... inace za portal sam saznao sa webmajstori.net ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | afh iako sam se odavno rego ovdje sad te se tek aktivnije pridruzujem... inace za portal sam saznao sa webmajstori.net foruma preko kristijana naravno... nadam se da mi nitko ne zamjera sto sve pisem malim slovima, takav sam... inace, bavim se tenisom poluprofesionalno s tendencijom profesionalnog bavljenjai tak... idem u petu prokletu gimnaziju... naj bend mi je system of a down... volim ajko hendrixa... sviram gitaru, dugo vec... stujem muziku... i tak... kak sam opsiran ![]()
__________________ Now if six turned out to be nine I don't mind, I don't mind, If all the hippies cut off all their hair, I don't care, I don't care dig |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| Starter | Citat:
starije godinu dana od mene... solidno igra Citat:
nick mi je AfH... jako dugo nisam bio tamo... vise sam ucio s foruma nego nesto postao... totalno sam se ohladio za webmasteriranje...
__________________ Now if six turned out to be nine I don't mind, I don't mind, If all the hippies cut off all their hair, I don't care, I don't care dig | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: afh Pozdrav
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: afh i ja volim ajko hendrixa ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: afh ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: afh |
« Topli pozdrav svima!
|
hello »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:13.