| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi ajde de .. u Predstavite Se forumu; ola -- naletio na forum slucajno .. kako je zahtjevao regu .. ajde de da i to rješim .. eto sad sam tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-07 Lokacija: zg Godina: 25
Poruka: 1
![]() | ajde de .. ola -- naletio na forum slucajno .. kako je zahtjevao regu .. ajde de da i to rješim .. eto sad sam tu pa ono .. Mario - zg bavim se designom i podukom ..odnosno grafikom na racunalima .. web,dtp,cad - u name it I got it za pocetak valjda dosta .. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: ajde de .. ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: ajde de .. Bok...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: predstavljanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:39.

boooooook 
ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.