| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi alo narode u Predstavite Se forumu; pozdrav forumaši.... ......zovem se hrvoje i idem u opću gimnaziju sesvete,imam 19 godina,frendovi me zovu hrc ili š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | alo narode pozdrav forumaši.... ......zovem se hrvoje i idem u opću gimnaziju sesvete,imam 19 godina,frendovi me zovu hrc ili što mene živcira truly,pitaj Boga đe su to izmislili........evo položio sam vozački prije nekih 2 mjeseca,pa ovih dana se dosta vozikam s frendovima,eto to je sve od mene,pozdrav od mene![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Helou ekipa! I ja sam nova forumašica i to očito toliko ćorava da nigdi ne mogu nać kako da započnem svoju temu, naravno najprije predstavljanja. Inače, ka šta se vidi iz priloženih riči, iz Splita sam, imam 20 godina, obožavam plesat i slučajno sam otkrila sve čari foruma! ![]() Ups, zaboravih. Dakle, imam 2 pitanja. 1) kako započet temu? hehe 2) kako, tj. odakle ubacit ove neke animacije koje vidim da nisu u standardnom prozorčiću sa smajlićima, odakle dolaze ti neki drugi? Hvala!
__________________ Zadnji Uredio daidza : 05-04-08 u 23:09. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: alo narode HPetrovic1989 ![]() bruna-13 dobrodošla ![]() molim te koristi edit, hvala
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: alo narode evo upravo zbog ovog pisanja poruke za porukom, pa ti moram spajati probaj sa edit, zgodno je ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: alo narode Ahaaaa! Hvala! Inače sam brzopleta kad nekom nešto šaljem pa zaboravim dio, ili imam osjećaj da sam na msn-u. Baj d vej, Petrovicu: welcome! Sorry šta sam upala na tvoju temu, iako mi još nije jasno kako započet svoju...di ću kad uđem u post reply?
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 05-04-08 u 23:37. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: alo narode Citat:
ako želiš otvorit temu odeš u podforum koji želiš u ovom primjeru odeš u Predstavljanja i nađeš pri vrhu stranice ispod brojeva stranica Opcije foruma...klikneš na to i ponudi ti se par opcija a kako ti želiš otvorit temu stisneš na Postavi novu temu... btw: dobro nam došli oboje ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

......zovem se hrvoje i idem u opću gimnaziju sesvete,imam 19 godina,frendovi me zovu hrc ili što mene živcira truly,pitaj Boga đe su to izmislili........evo položio sam vozački prije nekih 2 mjeseca,pa ovih dana se dosta vozikam s frendovima,eto to je sve od mene,pozdrav od mene

...na lijevom vrhu stranice.....