Idi nazad   Croportal Forum > Predstavite Se > Predstavljanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Predstavljanja Raspravljate o temi alo narode u Predstavite Se forumu; pozdrav forumaši.... ......zovem se hrvoje i idem u opću gimnaziju sesvete,imam 19 godina,frendovi me zovu hrc ili š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-04-08, 22:35   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 287
HPetrovic1989 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989
alo narode

pozdrav forumaši..........zovem se hrvoje i idem u opću gimnaziju sesvete,imam 19 godina,frendovi me zovu hrc ili što mene živcira truly,pitaj Boga đe su to izmislili........evo položio sam vozački prije nekih 2 mjeseca,pa ovih dana se dosta vozikam s frendovima,eto to je sve od mene,pozdrav od mene
HPetrovic1989 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 22:53   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,904
Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase
Re: alo narode

Clank je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 22:59   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 299
bruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13
Helou ekipa! I ja sam nova forumašica i to očito toliko ćorava da nigdi ne mogu nać kako da započnem svoju temu, naravno najprije predstavljanja. Inače, ka šta se vidi iz priloženih riči, iz Splita sam, imam 20 godina, obožavam plesat i slučajno sam otkrila sve čari foruma!

Ups, zaboravih.
Dakle, imam 2 pitanja.
1) kako započet temu? hehe
2) kako, tj. odakle ubacit ove neke animacije koje vidim da nisu u standardnom prozorčiću sa smajlićima, odakle dolaze ti neki drugi?

Hvala!

Zadnji Uredio daidza : 05-04-08 u 23:09.
bruna-13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 23:10   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

HPetrovic1989

bruna-13 dobrodošla

molim te koristi edit, hvala

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 23:19   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 3,630
TigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Dobrodošli oboje.......Bruna...temu možeš započeti pritiskum na ovaj gumb......na lijevom vrhu stranice.....
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 23:26   #6 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Dobrodošli oboje.......Bruna...temu možeš započeti pritiskum na ovaj gumb......na lijevom vrhu stranice.....

Daidza, zašto da koristim edit? What's wrong?

Zadnji Uredio daidza : 05-04-08 u 23:32.
bruna-13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 23:32   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

evo upravo zbog ovog pisanja poruke za porukom, pa ti moram spajati

probaj sa edit, zgodno je

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 23:34   #8 (permalink)
Regularni forumas

Ahaaaa! Hvala! Inače sam brzopleta kad nekom nešto šaljem pa zaboravim dio, ili imam osjećaj da sam na msn-u.

Baj d vej, Petrovicu: welcome!
Sorry šta sam upala na tvoju temu, iako mi još nije jasno kako započet svoju...di ću kad uđem u post reply?

Zadnji Uredio bruna-13 : 05-04-08 u 23:37.
bruna-13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 23:41   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,603
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Welcome!!!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 23:45   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
Ahaaaa! Hvala! Inače sam brzopleta kad nekom nešto šaljem pa zaboravim dio, ili imam osjećaj da sam na msn-u.

Baj d vej, Petrovicu: welcome!
Sorry šta sam upala na tvoju temu, iako mi još nije jasno kako započet svoju...di ću kad uđem u post reply?
post reply ti je da samo napišeš post odnosno komentar...

ako želiš otvorit temu odeš u podforum koji želiš u ovom primjeru odeš u Predstavljanja i nađeš pri vrhu stranice ispod brojeva stranica Opcije foruma...klikneš na to i ponudi ti se par opcija a kako ti želiš otvorit temu stisneš na Postavi novu temu...

btw: dobro nam došli oboje
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103