| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi banovali su pogrešnu osobu!! u Predstavite Se forumu; da tako je onaj web nisam ja bil jer sam si dao malo odmora do sada kao što sam napisal ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-08-07 Godina: 22
Poruka: 2
![]() | da tako je onaj web nisam ja bil jer sam si dao malo odmora do sada kao što sam napisal ja ču vam se svaki put predstavit tako da ne banujete pogrešnu osobu nevinu a ti silence ja ono nisam pisal lazljivo govno ja sam ti poslal veoma kratko a ti si to nadopunil lazljivi debilu napisal plus tako da ispadnem budala pička ti materina kako dobro lazete debili!! |
| |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-08-07 Godina: 22
Poruka: 2
![]() | Re: banovali su pogrešnu osobu!! a koja si ti budala ono je on nadopunil ja nisam napisal pola od onog i ja nisam nikakav kreten jebe mi se za vaš croportal bolesni forum hr je 100 puta bolji od ovog govna jebe mi se za ovaj forum kad su tu sve psiho budale ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: banovali su pogrešnu osobu!! i ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: banovali su pogrešnu osobu!! Daj se onda više ostavi ovog foruma i odi zajebavaj one na forum.hr...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: banovali, osobu, pogres nu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.

pametni znaju 

i