| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Bok društvo u Predstavite Se forumu; Ja sam svoj uh objasnio molim ljepo tocnije Joks je to ucinio umjesto mene A mjere me nezanimaju nisam izbirljiv... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bok društvo Ja sam svoj uh objasnio molim ljepo tocnije Joks je to ucinio umjesto mene![]() A mjere me nezanimaju nisam izbirljiv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,336
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bok društvo Citat:
... evo tebi malo pozitivnih bodova od mene za dobrodošlicu i prihvaćanju zajebancije ![]()
__________________ | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bolje da se prebaciš na neku drugu temu ![]() Ajd evo da se i ja malo pobliže predstavim svima nakon ove zezancije. Zovem se Melita, već 4 godine radim kao tajnica ali neću reći gdje, volim adrenalin, obožavam aute, volim popravljati aute... Udana nisam ha ha. Zabavna sam, komunikativna itd.. Ako netko ima kakvo pitanje neka slobodno pita. Zadnji Uredio daidza : 11-12-07 u 16:20. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bok društvo evo mogu ja prvi pitat ![]() Volis li zaštitare ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bok društvo Citat:
1. plavuša-crnka? 2. plave, smeđe ili zelene oči? 3. težina i visina? 3. i naravno 90-60-90 odnosno? (čisto da ne dobiješ automatski negativne bodove )?još mi par pitanja pada na pamet ali o tome kad se malo više udomaćiš i opustiš ovdje na forumu ![]()
__________________ | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo možeš, volim zaštitare, kum mi je zaštitar, tako da znam baratat i s oružjem, a u virovitici ima puuuuuno dobrih zaštitara Aj evo reći ću ti, Crnka sam, plave oći, visina 169, težina 62... Hej Joks a gdje si ti??? Zadnji Uredio daidza : 11-12-07 u 16:21. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Veteran | Re: Bok društvo Tu sam ja ![]() Vidim da su dečki izvukli iz tebe podatke koji su ih zanimali i sad ih više nema ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bok društvo DAjemo ti samo malu prednost ali sam dok oggy nedođe ![]()
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bok društvo Joks je uvijek tu...tih, miran ali ona stara izreka govori "tiha voda brege dere" ![]() hvala na informacijama tajnice...crnka sa plavim očima šta drugo reći nego ![]() moja slika ti je u mom profilu ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
« Helou
|
Pozdrav Svima »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.

je to ucinio umjesto mene