| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi bok svima u Predstavite Se forumu; bok svima!!! evo slučajno naletih na na ovaj forum i jako mi se sviđa. Ekipa je super, teme su zanimljive ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-07 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 38
![]() | bok svima!!! evo slučajno naletih na na ovaj forum i jako mi se sviđa. Ekipa je super, teme su zanimljive i samo tako nastavite!! pozdrav od male iz zagreba.
__________________ jacky d |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: bok svima Bok,mala... Mogla si napisat par riječi o sebi...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: bok svima Pozdrav i dobrodošla
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-07 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 38
![]() | Re: bok svima A evo šta da napišem... imam 20 godina, živim blizu Kvatrića, studiram i evo ne mogu se skinuti s ovog foruma. Ovo mi je prvi put da sam se uključila na ovako nešto jer mi komp nije neka jača strana, ali valjda ću se naučiti snalaziti se. nadam se da mogu računati na pomoć kada negdje zapnem...
__________________ jacky d |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Offline | Re: bok svima Bok ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: bok, svima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.

jacky d