| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi cao svima u Predstavite Se forumu; Moje ime je Mirjana .. inače kao što vidite koristim nadimak Smedja-84, oni koji ste vidili moju sliku mogli ste ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-05-08 Lokacija: Maribor (SI) - Bijeljna (RS) Godina: 24
Poruka: 12
![]() | cao svima Moje ime je Mirjana .. inače kao što vidite koristim nadimak Smedja-84, oni koji ste vidili moju sliku mogli ste i sami skontati zašto hehe ah da od 88 živim u Mariboru - SLO, rođena sam u Bijeljini - RS, pošto sam blizu Hrvatskoj i ovde u SLO a i dole u Rep. Srp. rekoh da se registrujem da vidim šta čine komšije LOL pa se nadam da ću se ovde lijepo družiti sa svima..šta još hmm ako ima šta da vas interesuje slobodno pitajte da nebih ja ovde romane pisala nije fer ![]() pozz ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Offline | Re: cao svima ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: cao svima ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: cao svima lijepa slika Dobrodošla ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: cao svima ćaos, evo još se nismo sreli i nešto si napisali ![]() i oćekujemo još tvojih slika, al nemoj danas jer mnogo je vruće ovde i zagrebu i tvoja me slika opalila više od ovog žarkog sunca. Opičen sam i lelujam ko levajska gora u vruće svibanjsko jutro. Nebi hteo ovde blog raditi al kolena mi klecaju kada vidim tvoju sliku. Još nas zanima koju vrstu glazbe slušaš i šta studiraš. Pa da mogu onu temu, posveti pesmu, zatrpat đuboksom. Ima mala da nam forum peva do naveka. Unajmiću ceo filharmoniju da nam straussa sviraju jer blizu si dunavu i nasa ladja polako picinje da plovi al stop, stop stop šabane stop idem ja sa foruma jer nemogu ovaj pritisak emocija da obustavim.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
« Frank_Sinatra
|
Pozzzzz »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:23.

ah da od 88 živim u Mariboru - SLO, rođena sam u Bijeljini - RS, pošto sam blizu Hrvatskoj i ovde u SLO a i dole u Rep. Srp. rekoh da se registrujem