| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi cao svima u Predstavite Se forumu; pa dobro došla mirjana druži se s nama uf, moja druga ljubav (4. osnovne) se zvala mirjana... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cao svima pa dobro došla mirjana ![]() druži se s nama ![]() uf, moja druga ljubav (4. osnovne) se zvala mirjana
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-05-08 Lokacija: Maribor (SI) - Bijeljna (RS) Godina: 24
Poruka: 12
![]() | Re: cao svima hehe hvala vam svima na dobrodošlici a za SABAN SAJNOVIC ... pa da ti odgovorim šta slušam.. narodnjake ili kako kažete u hrvatskoj cajke hehe slušam ja sve al to mi omiljena muzika LOL a što se tiče studiranja - turizam a za sliku hmm vidjećemo sam neće više bit zavjesa da se nemaš više gdje kačiti LOL ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| next best thing | Re: cao svima Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| next best thing | Re: cao svima Citat:
![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
![]() |
« Frank_Sinatra
|
Pozzzzz »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:56.

slušam ja sve al to mi omiljena muzika LOL