| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Članstvo u Predstavite Se forumu; Citat: Pravi autor: skin2yard ma je, samo sto si ne zeli priznati...jelda belial?..koliko ono, 27? 30? Oppaaaaa, znači ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Članstvo Ma moj prijatelj Skin2yard je samo malčice ljubomoran što nikad neće bit stariji od mene, inače ja 23 a on 21, šala oko starosti, premda on izgleda kao 35. A što se dobrote tiče onaj tko me zna ne bi mjenjao ni za 1000 zlatnika. Inače poseban pozdrav Skin2yardu aka Grgi za potporu na onoj ničim izazvanoj temi. I zahvala velika Silenceu što je onu zaista provokatorsku temu stavio pod ključ. "Tu sam da pišem i mislim a ne da umislim" ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Članstvo Citat:
![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-06-07
Poruka: 277
![]() | Re: Članstvo Dobrodošli svi novi članovi na Croportal Forum! Zahvaljujemo Vam što ste imali vremena registrirati se na našem forumu. Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno pitajte administratora ili moderatore. Nadamo se da ćete sudjelovati i doprinjeti forumu da bude veći i bolji. Iskreno Croportal Forum ekipa. |
| | |
![]() |
| Tagovi: clanstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:48.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.

A što se dobrote tiče onaj tko me zna ne bi mjenjao ni za 1000 zlatnika.

ja sam nova