| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Da se i ja predstavim :) u Predstavite Se forumu; Visok,zgodan,bogat,komunikativan,manager.......muškarac iz visokog društva.Ako sam skorman mislim,da sam poželjniji než... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-06-08 Lokacija: Slovenija Godina: 26
Poruka: 6
![]() | Da se i ja predstavim :) Visok,zgodan,bogat,komunikativan,manager.......muškarac iz visokog društva.Ako sam skorman mislim,da sam poželjniji neženja od Bilića .Ali istina je,da sam krezav.Ali sam kupio super protezu,tako da se konačno mogu nasmijati,a da ne držim ruke na ustima.Nije mi žao što sam si kupio protezu,bolje i to nego neki odmor na Baliju.Proteza je proteza. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Da se i ja predstavim :) ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: zgodni |
« međimurac
|
DOBRA VEČER »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:37.

.Ali istina je,da sam krezav.Ali sam kupio super protezu,tako da se konačno mogu nasmijati,a da ne držim ruke na ustima.Nije mi žao što sam si kupio protezu,bolje i to nego neki odmor na Baliju.Proteza je proteza.