| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja u Predstavite Se forumu; Slučajno naišao na portal cro. Prosurfah. Svidi mi se. Registrirah se. Ostadoh. Zapostah. I tako nekako. I eto, doš'... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 266
![]() ![]() | Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja Slučajno naišao na portal cro. Prosurfah. Svidi mi se. Registrirah se. Ostadoh. Zapostah. I tako nekako. I eto, doš'o i ja da vidim što to ima u ovom dijelu internetskog univerzuma. Živi bili pa vidjeli.A sada nešto ukratko o meni: * Više manje sam čovjek * Imam godina devetnaest * Spoznat sam i umijem spoznavati * Studiram i prva sam godina i dao sam sve kolokvije i ja sam cool super ultra faca ( doduše, sve su dvojke ...al' zanemarimo to... )* Začet sam, bujao devet mjeseci i rodio se, živio i trenutno prebivam u Bandićstadtu, na izvoru voda. * Nemam curu, a niti dečka * Pijem pivu, ne volim žesticu * ...i tako nešto slično dalje-nešto bliže... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja Citat:
I moram, bre, da zahvalim što će da me čuva ministar obrane. Tako treba, ne sme ni'ko da se bije; osim ako ne'ko hoće da se bije, jer je to u skladu s njegovim/njegovom seksualnom aktivnošću. Hvala stari! Živilo slovo «g»! ŽIVILO!Tako je, tako je... Aha, vidiš, vidiš. Drago mi je da uviđaš moju super cool ultra stranu mog identiteta. O ajd' fala lipotice! Vidin ja da i ti piješ pivu, samo ne znan što bih prije popija kada vidin ovu sliku; tebe il' pivu. Upsss... Moran pazit' da me tvoj momak ne čuje pa da mi se slučajno ne bi svidija i on. ![]() Citat:
Štoviše... tada je sve šareno. Ovdje na ovom forumu sve samo lipe divojke i lipi dječaci. ![]() | ||
| | |
![]() |
« ^.^
|
pozz od mene »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:12.

Živi bili pa vidjeli.
...al' zanemarimo to... )

Živilo slovo «g»! ŽIVILO!
Vidin ja da i ti piješ pivu, samo ne znan što bih prije popija kada vidin ovu sliku; tebe il' pivu.