| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja u Predstavite Se forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja dobrodosao. mnogo dobro predstavljanje....nego bre, sta nisi znao da smo svi ovde vazda topli....ne u smislu tople brace....bar muski deo...za devojke ne garantujem...nego valjda ces da budes redovit clan ovde i aktivno saradivati s nama....kao sto i pristoji ovde.... jebiga, da si blize casteo bih te s cevapima (plus kajmak piva) al sta ces....nu kao sto bi rekao moj komsija ilija: nemoze sve da se ostvari.... ajde malo se i ja zajebavam...fali mi toga u zadnje vrijeme kronicno...tak da ono...ak popijem ban (il karton) popit cu ga sa gustom....makar bi rade da je piva....hehehe
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 227
![]() ![]() | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja Daiđa čarolastra ajd' fala lipa. ![]() Hvala tigre Ho Chung Tao. Naklon! ![]() Hvala Mirine tebi na dobrodošlici i Americi na Coca-Coli! May the Force of Coca-Cola be with us! ![]() Thank you, my captain. Upalimo warp pogon i – krenimo. ![]() Citat:
Laska mi ponuda za čevape; zamirisali mi sada ka' jorgovani u rano proljeće. Eh, što bih moga' maznuti dvi, tri porcije čevapa s lukom da me se osjeti na kilometre dok pričam. ( Kajmak piva?! Wow, stari; ovo je odlična ideja. To treba patentirati i zaštiti pod svojim izvornim proizvodom. )Ive, pozdrav i tebi. – I imaš lipog cuku u profilu. ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| wayward | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja Wilkomen Shaczi ![]() ovo bi predstavljanje trebalo u uDŽbenik predstavljanja na CP-u u svakom slučaju, dobro ti nama došao ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 227
![]() ![]() | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja Neman, nemam. Teška su to vremena. Tako šesan; lip momak, a neman nikoga. Uh, gdje ide ovaj svit. ![]() Citat:
Drago mi je da san dobro doša' u ovi mali vrt meeeeeđuuuu svijeeećem, gdje CP seee saaakriiooo, gdjeee žiiiveee maaalaaa biiiićaaaa, kaaažu Croooo Poooortaaaal je tooo. To znaamo jaaa i saaamo saaamo 48057 fooorumaaaša, ajmo ih posjetiti sad, i vidjeeet ćeete sitneee pooostove i njihoov CroPortal graaaad! ![]() Zadnji Uredio shaczrovichovsky : 25-12-07 u 18:20. | |
| | |
![]() |
« ^.^
|
pozz od mene »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:03.

Drago mi je da san dobro doša' u ovi mali vrt meeeeeđuuuu svijeeećem, gdje CP seee saaakriiooo, gdjeee žiiiveee maaalaaa biiiićaaaa, kaaažu Croooo Poooortaaaal je tooo. To znaamo jaaa i saaamo saaamo 48057 fooorumaaaša, ajmo ih posjetiti sad, i vidjeeet ćeete sitneee pooostove i njihoov CroPortal graaaad!