| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja u Predstavite Se forumu; evo i moji pozdravi za dobrodošlicu...iako su sa zakašnjenjem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja evo i moji pozdravi za dobrodošlicu...iako su sa zakašnjenjem ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 263
![]() ![]() | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja Hvala lipa. A što se tiče zakašnjenja... Ma zakašnjenje njikada ne postoji. OK, uglavnom kod mene, za druge ne bih zna'. ![]() Fala Tripo. Evo, zafalit ću ti pismon koja se zove baš ka' i tvoja ličnost na ovon portalu, a pretpostavljan da si je već čuja. Ide ovako: Some say love is not for sinners I believe that isn't true 'Cause when I was finished sinning Love came down and showed me you And you told me how to get there So I tried to find a way Then I ran into your garden But I tripped out the gate I tripped out the gate What are you doing to me? I'm so into you And the hardest part is knowing That I'll never follow through You're slowly killing me And I wish it wasn't true Cause I'm so into you Like a ton of bricks it hit me And woke me from this dream No matter how hard I tried to wash my hands I could never get 'em clean I could never get 'em clean What are you doing to me? I'm so into you And the hardest part is knowing That I'll never follow through You're slowly killing me And I wish it wasn't true Cause I'm so into you Can you hear me? Cuz I can't change what I'll always be ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Veteran | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drugovi i Drugarice Evo Doš'o I Ja Citat:
![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... | |
| | |
![]() |
« ^.^
|
pozz od mene »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:05.

!!!!