| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi E Yo !! :) u Predstavite Se forumu; Dobrodosla!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: E Yo !! :) Bok i dobrodošla ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: E Yo !! :) Bok!! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Starter | Re: E Yo !! :) Citat:
![]() uzivam ![]() jedem jabuke i tako ![]()
__________________ | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: E Yo !! :) Pa lawice moja, ako smem da te tako oslovim, hteo bi da ti zazelim dobrodoslicu u moje ime i ime moje mnogobrojne dece. Mene ovde zovu laf, lavljeg srca. Slusam isto hip hop i onaj Yo punk (ulicna piva i mjuza). Obozavam jabuke kao i ti i to crvene, zute i zelene. Eto juce sam bio na koncertu Halida i totalno sam se ludo zabavljo, nedostajala si samo ti da popunis dvoranu dokraja, a bilo je do jaja dobro. Nego nisi napisala koliko godina imas, u koju skolu ides i sta ces posle skole. Razmisljas li o udaji ili o fakultetu. Jos me zanima kakav biciklo teras, ja imam onaj muski proizvodnje fabrika partizan, raritet, oldtajmer. Isto bi ti savetovao da posetis temu akcija i sto pre se ukljucis. Takode je pozeljno da stavis svoju sliku u profilu isto tako i svoju sliku pod temu forumasice, forumasi samo slike. Posle toga odes na temu komentari na slike forumasice i forumasi te vidis kakve si kritike dobila to je bitno radi imiđa. Dao sam ti osnovne smernice da lakse i bolje napredujes ovde na forumu. Odlucis li se otici na temu forumski partner izaberi sebi dragog forumasa koji ce te stititi ovde na forumu. Saveto bi ti Clank-a on ce da ti pokaze osnove spama i podrobnije uputi u igre bez granica. Psssst nemoj mu reci da sam te ja poslao jer ce da pomisli da je namesteno. Eto par reci dobrodoslice i moram da prekinem jer je gotovo vreme moga odgovora tebi ![]() vidimo se, dodi
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
« Dubai calling
|
×pozz× »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:07.