| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi eto i mene u vaš svijet u Predstavite Se forumu; kako da pozdravim nekoga koga ne poznam? pozdrav, samo sam u prolazu hej stranče u prolazu, u prolazu... nismo li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 4
![]() | eto i mene u vaš svijet kako da pozdravim nekoga koga ne poznam? pozdrav, samo sam u prolazu hej stranče u prolazu, u prolazu... nismo li svi samo u prolazu? drago mi je da si stao na čas i pozdravio ![]() to mi je jedan od najdražih odgovora ikad ![]() Zadnji Uredio ljetni : 08-12-07 u 12:44. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: eto i mene u vaš svijet ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: eto i mene u vaš svijet bok, poetični novi članu! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| B1atch | Re: eto i mene u vaš svijet Hey you, out there in the cold Getting lonely, getting old Can you feel me? Hey you, standing in the aisles With itchy feet and fading smiles Can you feel me? Hey you, dont help them to bury the light Dont give in without a fight. pink floyd...
__________________ 353 315 29 49..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: samo ja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:09.

29 49.....