| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi evo i mene u Predstavite Se forumu; Aris ti si pravi zečov ha ha....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo i mene A ti mene osobno znaš?? ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo i mene Bit ce zanimljivo kad nas pocnu mišat. U svakom slucaju dobrodošla , i jako mi je drago sta volis zeceve. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo i mene Hvala na komplimentu... rekli su nam vlasnici foruma da su u financijskoj stisci, pa mi moderatori moramo biti izrazito simpatični prema novim korisnicima (pogotovo ženskim)... pa se trudim, inače nisam takav... ![]() Što se pitanja tiče - iz zg. Ak si upola simpatična ko eva, odlično ćeš se uklopiti u forum... Probati ćemo vas ne mješati. ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo i mene Nema ti to veze... imaš Nefertiti koja je isto mama, a već je dugo na forumu - ona mi je prva pala na pamet... također ima par cura tvoje generacije koje nisu mame, al mislim da ćeš s njima lako naći zajednički jezik, al što je najbolje, mi na forumu ne obraćamo pozornost na godine... vidjeti ćeš da razgovor može biti jednako ugodan i ako je netko 10 godina mlađi od tebe... ![]()
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-08 Godina: 32
Poruka: 68
![]() | Re: evo i mene Ma znam ali kad vidim kolko ko ima godina i ja se sjetim svojih kad sam imala ono 20god, a ti si za svoje godine jako zreo u načinu razmišljanja.....draga djeco idem spavati jer se sutra dižem rano tipkamo se ..... |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo i mene Laku noć mama... ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:00.

, i jako mi je drago sta volis zeceve.