| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Evo jos jedna pametna... u Predstavite Se forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Đes mala garava i plavooka?! ps: zauzeta? Čime? Heklanjem? Štrikanjem? Pletenjem čarapica? Kukučanjem? grnčarenjem.....( pogledaj u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Veteran | Re: EVO JOS JEDNA PAMETNA... dobrodošla ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EVO JOS JEDNA PAMETNA... Kad sam bio u partizanima grnč je čini mi se bila ona neka tekučina za čišćenje pušćanih cijevi. ![]() Al' moram se ispraviti nakon malo guglarenja. Ima očito veze sa nekom vrstom tkanja pa ako ti se da pojasni sto je to. Naime, Klaić mi je malo izvan dosega trenutno ![]() ps: nisi odgovorila na prvobitno pitanje ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 17-07-07 u 13:00. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-07-07 Godina: 19
Poruka: 63
![]() | Re: EVO JOS JEDNA PAMETNA... Citat:
1.pitanje ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: EVO JOS JEDNA PAMETNA... Citat:
I usput pozdrav pametnoj. ![]()
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EVO JOS JEDNA PAMETNA... A je je. Jeb'ga, davno sam jao služio domovini prebacujući hrpu pjeska sa jednog mjesta na drugo sluzeci se samo žlicom ![]() 2 aish: Ma nist. Forget it. Dobro dosla i uzivaj na forumu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-07-07 Godina: 19
Poruka: 63
![]() | Citat:
![]() jel to gotovo s dobrodošlicama ili......? ![]() Koristi edit umjesto pisanja posta za postom Zadnji Uredio daidza : 17-07-07 u 13:54. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EVO JOS JEDNA PAMETNA... Gle gle željnu slave. Pa nemre te svakih 5 minuta netko pozdravljati ![]() Bude, tek se zahuktala ekipa. Bude to naraslo na još par strana. ps: pogledaj predstavljanje Aurorice. Mozda nek ti to bude svijetli primjer kako to može izgledati i kod tebe ako si daš truda ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: stigla |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:35.