Idi nazad   Croportal Forum > Predstavite Se > Predstavljanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Predstavljanja Raspravljate o temi Evo jos jedna pametna... u Predstavite Se forumu; dobrodosla aish nadam se da ces uzivati Citat: Pravi autor: Oggy Gle gle željnu slave. Pa nemre te svakih 5 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-07-07, 13:43   #21 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,265
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost
Re: EVO JOS JEDNA PAMETNA...

dobrodosla aish
nadam se da ces uzivati

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Gle gle željnu slave. Pa nemre te svakih 5 minuta netko pozdravljati
Bude, tek se zahuktala ekipa. Bude to naraslo na još par strana.
ps: pogledaj predstavljanje Aurorice. Mozda nek ti to bude svijetli primjer kako to može izgledati i kod tebe ako si daš truda
svaka cast oggy, od pocetka ljude treba usmjeravati na pravi put
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 13:44   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 19
Poruka: 63
aish se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Gle gle željnu slave. Pa nemre te svakih 5 minuta netko pozdravljati
Bude, tek se zahuktala ekipa. Bude to naraslo na još par strana.
ps: pogledaj predstavljanje Aurorice. Mozda nek ti to bude svijetli primjer kako to može izgledati i kod tebe ako si daš truda
ovak...ja sam sebi i bez slika prikupila već 3 stranice....a sta bi tek bilo da stavim svoje slike

[quote=fat_boy_slim;410624]dobrodosla aish
nadam se da ces uzivati
vec uzivam
hvala

a kako se ove zelene kockice dobivaju? Jel to reputacija

Zadnji Uredio daidza : 17-07-07 u 13:55.
aish je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 13:55   #23 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,192
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Bok i dobrodošla

Umjesto pisanja jednog posta za drugim imaš

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 13:56   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

kad ostaviš svoju sliku u forumaši i forumašice: samo slike, dobiješ kockice (časna izviđačka)
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 14:01   #25 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,265
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
kad ostaviš svoju sliku u forumaši i forumašice: samo slike, dobiješ kockice (časna izviđačka)
rep+
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 14:22   #26 (permalink)
Starter

aish se izdvaja iz mase
dobila ja ili ne kockice..ja stavljam sad svoju sliku

et stavila sam je na prvu temu slike forumasa

Zadnji Uredio daidza : 17-07-07 u 14:36.
aish je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 14:30   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

i već si dobila reputacije

pogledaj na user cp (korisnička ploča)
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 14:33   #28 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,255
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

aish...bas si cute
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 14:35   #29 (permalink)
Starter

aish se izdvaja iz mase
Red face

thanx

danas sam josh malo tu na predstavljanju...a od sutra krećem ozbiljno.forumski zivot vodit

Zadnji Uredio daidza : 17-07-07 u 14:40.
aish je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 16:34   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

dobrodošla
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: stigla

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113