| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi evo otvaram novi topic da vas pozdravim u Predstavite Se forumu; helou svima.... ja sam Purple Silence kao što to već vidite... dođoh na ovaj forum jer mi je frend rekao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
![]() | evo otvaram novi topic da vas pozdravim helou svima.... ja sam Purple Silence kao što to već vidite... dođoh na ovaj forum jer mi je frend rekao da je super al već vidim jednu od karakteristika koja mi se ne sviđa a to je puno temaaaa...al nema veze, možda mi to ovaj put i ne zasmeta ![]() uglavnom, sve vas lijepo pozdravljam i nadam se da ćete me prihvatiti ovdje kao svoj svoga!!! aj ž ![]()
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: evo otvaram novi topic da vas pozdravim Dobrodošla ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: evo otvaram novi topic da vas pozdravim hvala lijepa... ![]()
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: evo otvaram novi topic da vas pozdravim Thank you!!! ![]() Hvala svima i unaprijed ako treba...
| | |
![]() |
| Tagovi: czzz, nova, pozdrav, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:58.