| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Fifa Manager 2007 PC u Predstavite Se forumu; Bok!!! Najprije pozdrav svima!!! Dosad sam igral Football Managera, a kad je došla Fifa manager 2007 ( i još dorađena ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-07
Poruka: 7
![]() | Fifa Manager 2007 PC Bok!!! Najprije pozdrav svima!!! Dosad sam igral Football Managera, a kad je došla Fifa manager 2007 ( i još dorađena od prošle godine, ponajprije novi stadioni, lica itd...), videl sam da bi moglo biti zanimljivo!!! No, imam problem. Instaliram igru prek Daemon Toolsa i sve uredno "mountam" , te kad ju hoću pokrenuti piše mi (citiram: "Conflict with emulation software")! Šta da na pravim! Je li tko koristio još kakve programe za pokretanje igre il...? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-07
Poruka: 7
![]() | Re: Fifa Manager 2007 PC Slažem se da je Football Manager bolji! Igral sam ga, i za sad mu nema protivnika koji bi ga nadmašil! Al Fifa ima 3D da vidiš igrače kak igraju i itd..( ono kao prava tekma, jedino što ti upravljaš)! No, kad ju pokrećem piše mi Conflict with emulation software! Dal znaš šta napraviti? |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, fifa, manager |
« bok svima!
|
nova juserica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.