| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Gadura sam i tko mi šta može?!?!? u Predstavite Se forumu; Ej, di ste princezice, ajde ko je ovdje bolji i pametni od mene, ja sam savršena, a vi niste, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 5
![]() | Gadura sam i tko mi šta može?!?!? Ej, di ste princezice, ajde ko je ovdje bolji i pametni od mene, ja sam savršena, a vi niste, ja se sa svojim dečkom vozim na motoru dok vi učite ili što god. Ovo mi je prva i zadnja poruka na ovom forumu, zato što nitko nije savršen. Regala sam se da vidite kako sam savršena. I zašto mi ispod mog imena piše Starter, ne znam šta to znači ali nije ni važno. Ajde neka mi netko tamo napiše Savršena. Ja sam to pokušala na sve načine ali ne mogu.Zadnji Uredio Gadura : 09-07-07 u 16:06. Razlog: Savršena sam, ne smijem pogešit. Čak sam stavila točku a to se ne bih nitko sjetio. |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Administrator | umišljena krava neka koliko znam prije a ide zarez Citat:
![]() i još nije pogešit već pogriješit ![]()
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 09-07-07 u 16:07. | |
| |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Gadura sam i tko mi šta može?!?!? Da si savršena imala bi svoj motor a ne da te dečko mora voziti ![]() Dobrodošla
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Administrator | Re: Gadura sam i tko mi šta može?!?!? Citat:
i ne samo to već bi znala i voziti motor, a nisi savršena čim lažeš jer savršene osobe ne lažu one su savršene kužiš ono kaj ne , jer si napisala da ti je prva i zadnja poruka, a već imaš 2savršena si u pičku mater e i na kaj imamo biti ljubomorni na debelu prasicu | |
| |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Gadura sam i tko mi šta može?!?!? Šta bi se vozila malo, ha?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: gadura, moze, s ta, sam, tko |
« bokić svima =)
|
pozz »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:46.

Ovo mi je prva i zadnja poruka na ovom forumu, zato što nitko nije savršen. Regala sam se da vidite kako sam savršena.
I zašto mi ispod mog imena piše Starter, ne znam šta to znači ali nije ni važno. Ajde neka mi netko tamo napiše Savršena. Ja sam to pokušala na sve načine ali ne mogu.

baš imaš ono... krava-stav