| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi This is Hella Good calling;) u Predstavite Se forumu; Citat: Pravi autor: Hella Good imam praktično pitanje, koliko su moderatori ovdje...senzibilni jelte? Ovisno o čemu se radi... senzibilni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: This is Hella Good calling;) Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: This is Hella Good calling;) Dok si pročitala pravila, to ne sumnjam... Jel ima neko područije koje te posebno zanima za diskusiju ili više ubijaš vrijeme po forumu??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter | Re: This is Hella Good calling;) Ma mene ti sve zanima... i o svemu mogu brbljati (koliko suvislo, to je drugi padez ) ..ali ne zelim o religiji i politici...waste of time...Oh, gdine.Aris, pa ovdje nitko ne ubija vrijeme, ovo je spending quality time ![]()
__________________ Uostalom, mislim da Kartagu treba razoriti! |
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: This is Hella Good calling;) Citat:
Jok... nitko ne ubija vrijeme... to samo ako ne postoji konstruktivan način za njegovo trošenje... mnogi ga nemaju... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio _Aris_ : 28-12-07 u 01:31. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: This is Hella Good calling;) Forum ti neće pomoći da zaspeš, to sigurno... mene npr. jedna piva uspava, a ako ne spavam jer sam živčan može i joint pomoći, ponekad tablete... da imam iskustva sa nesanicom... Zašto ne možeš zaspati, problemi ili si poremetila ritam??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:57.

tralalalalalalala
LOL...