| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi HEllooo u Predstavite Se forumu; Dobar dan.. evo i ja se registrirala pa da se predstavim.. zovem se Hana, dolazim iz nije bitno... 21 mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-07 Godina: 22
Poruka: 4
![]() | HEllooo Dobar dan.. evo i ja se registrirala pa da se predstavim.. zovem se Hana, dolazim iz nije bitno... 21 mi je godina... hm... ovo mi zvuci ko da se predstavljam za hrvatskog idola il nesto slicno.. ma whatever... pozdrav.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Offline | Re: HEllooo Dobro došla Hana ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: HEllooo dobro došla
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: HEllooo Bok i dobrodošla ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: hellooo |
« VOZDRA
|
Pozdravcic :) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.

žuja je zakon