| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi helou u Predstavite Se forumu; pozz svima ja sam nova (što je valjda svima očito) hm neznam šta još napisati... e da, samo još htjedoh ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 71
![]() | helou pozz svima ja sam nova (što je valjda svima očito) ![]() hm neznam šta još napisati... e da, samo još htjedoh reći da sam si krivo otipkala nick al nadam se da će administrator to uskoro promijeniti...
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: helou Bok i welkom... Kako je nick trebao glasiti??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: helou ![]() nemoj nas samo zarazit upalom pluća ![]() edit: treba glasit Klebsiella
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 71
![]() | Re: helou e baš tako ma neću vas ničim zaraziti, to mi je prvo palo na pamet... neznam zašto... ![]() edit: jesi to googlao ili znaš? ![]()
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... Zadnji Uredio Clebsiella : 26-03-08 u 22:46. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: helou U jebate, a jesi opasnu bakteriju našla... sviđa mi se... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: helou Ne znam... vidio sam neku sliku di čovjeku fali dio čela... nisam previše proučavao kako je bakterija vezana uz to... ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: helou Neg kaj, pa nisam listao medicinski leksikon... ![]() Google sve zna... još malo, pa će biti pametan ko ja... ![]()
| | |
![]() |
« sa zakasnjenjem..
|
evo i mene »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:55.