| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi helou u Predstavite Se forumu; pa kao neko predstavljanje.... ali ja stvarno nemam ideja. možda ako vi imate pitanje...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-12-05 Lokacija: Osijek
Poruka: 136
![]() | ma otkad sam na netu, najviše vremena sam provela kod vas na forumu... nemojte mi zamjeriti ako sam negdje iskomentirala di komentar nije bio predviđen...ups početnička greška... ak naletim na nešto zanimljivo, odmah vam javim...puskis
__________________ :mazi :mazi :mazi GLAMERICA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bokti!! Dobrodošla...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | @sss ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: helou |
« Hi :)
|
ola ekipa!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:31.