| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Hi all... u Predstavite Se forumu; kako naslov ne trpi kroejšn čarts, ajmo se ponavljati... čudesna šuma sve mi je nekako teško pronaći proplanak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 26
Poruka: 41
![]() | wonderous forest kako naslov ne trpi kroejšn čarts, ajmo se ponavljati... čudesna šuma sve mi je nekako teško pronaći proplanak na kojem bih rasprostro dekicu i sjeo na rileksejšn. pogledah baš razno, uglavnom raspru o world best picture, Pulitzer award winner... bilo mi je dovoljno muka nakon četiri strane, sve bi izreagirao ali nikako pa nikako... nikako da dođem do kraja pregledavanja teme a dok ne isčitam sve komentare nema niti smisla, zar ne? objektivna postavljanja i osude na sve strane... kako članova koji osuđuju autora jednako i članova koji osuđuju prije navedene članove... nije mi nepoznata fotka ali mi se više svidjela ideja o najboljoj fotografiji, više nego topik sa rasprom o jednoj koja je ajme temelj za raspru??? možda... ali mi se više čini kao da je temelj za potpisivanje sporazumnog ugovora o opće prihvatljivom mišljenju... podsjeća me na vic o božićnem partiju koji se zbog uviđaja prema kolegama drukčijih oprijedeljenja svodio na manje i manje dok nisu odustali i od naziva i od samog događaja. čemu kompromisno i objektivno te sveprihvatljivo mišljenje koje se polako stvara u mojoj glavi? obrana na svaki napad i dodatno argumentiranje prije nego bi itko osjetio potrebu za napadom... bla. idem tražiti drugu temu |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hi all... Bit je u tome da se razmjenjuju mišljenja! Pogotovo ona koja su argumentirana. A koliko kužim, tvoje područje je dosta škakljivo, pošto se o okusima ne raspravlja, zar ne? Dobrodošao među nas!
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() | Killed with a jacknife a jacknife is a martial arts kick! ![]() u principu multikick varijanta... detalji => LINK Dr Jekyll... holding a knife HMMM... let's do this neuspješno. samo me zanima koje je to "moje područje"? vjerojatno se odnosi na fotografiju koja nije moje područje al' ajde... neću pričati o svom području kako me ne bi eventualno šef snimio na forumu, imam posla kojeg uredno riješim ali dogodi se da pauziram u istom stavu u kojem bih trebao biti => tak' da, toliko o mojem području...čitamo se... |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() | This is spam hvala na ovoj dobrodošlici, baš je srčana! pogledom na posljednje autore u rubrici Predstavljanja Lovel je jedino ime koje se ponavlja od teme do teme... samo ih je izredao! vrlo heartwarming ali u tome je vjerojatno i bit jednog ovakvog sajber prostora bez granica. eventualno vremenskim limitom na brzinu postanja istih pozdrava. a da se i ja zaletim tako sve ispozdravljati... brzo bih dodao još barem jednu znamenku uz ove mizerne dvije kod broja poruka. nije me bilo neko vrijeme, još uvijek nisam pronašao pravo mjesto za ventiliranje i pun sam otrova... excuse me, but I'm french ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: This is spam Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bucephalus, pozdrav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:03.

A koliko kužim, tvoje područje je dosta škakljivo, pošto se o okusima ne raspravlja, zar ne?
let's do this
tak' da, toliko o mojem području...