Idi nazad   Croportal Forum > Predstavite Se > Predstavljanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Predstavljanja Raspravljate o temi Hi all... u Predstavite Se forumu; kako naslov ne trpi kroejšn čarts, ajmo se ponavljati... čudesna šuma sve mi je nekako teško pronaći proplanak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-07, 11:46   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 26
Poruka: 41
Bucephalus se izdvaja iz mase
wonderous forest

kako naslov ne trpi kroejšn čarts, ajmo se ponavljati...
čudesna šuma
sve mi je nekako teško pronaći proplanak na kojem bih rasprostro dekicu i sjeo na rileksejšn. pogledah baš razno, uglavnom raspru o world best picture, Pulitzer award winner...

bilo mi je dovoljno muka nakon četiri strane, sve bi izreagirao ali nikako pa nikako... nikako da dođem do kraja pregledavanja teme a dok ne isčitam sve komentare nema niti smisla, zar ne?
objektivna postavljanja i osude na sve strane... kako članova koji osuđuju autora jednako i članova koji osuđuju prije navedene članove...

nije mi nepoznata fotka ali mi se više svidjela ideja o najboljoj fotografiji, više nego topik sa rasprom o jednoj koja je ajme temelj za raspru???
možda... ali mi se više čini kao da je temelj za potpisivanje sporazumnog ugovora o opće prihvatljivom mišljenju... podsjeća me na vic o božićnem partiju koji se zbog uviđaja prema kolegama drukčijih oprijedeljenja svodio na manje i manje dok nisu odustali i od naziva i od samog događaja.
čemu kompromisno i objektivno te sveprihvatljivo mišljenje koje se polako stvara u mojoj glavi? obrana na svaki napad i dodatno argumentiranje prije nego bi itko osjetio potrebu za napadom... bla.

idem tražiti drugu temu
Bucephalus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 12:15   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,585
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Hi all...

Bit je u tome da se razmjenjuju mišljenja! Pogotovo ona koja su argumentirana. A koliko kužim, tvoje područje je dosta škakljivo, pošto se o okusima ne raspravlja, zar ne?
Dobrodošao među nas!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 15:14   #13 (permalink)
Starter

Killed with a jacknife

a jacknife is a martial arts kick!

u principu multikick varijanta... detalji => LINK
Dr Jekyll... holding a knife
HMMM... let's do this
neuspješno.

samo me zanima koje je to "moje područje"? vjerojatno se odnosi na fotografiju koja nije moje područje al' ajde...
neću pričati o svom području kako me ne bi eventualno šef snimio na forumu, imam posla kojeg uredno riješim ali dogodi se da pauziram u istom stavu u kojem bih trebao biti => tak' da, toliko o mojem području...

čitamo se...
Bucephalus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 08:39   #14 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 14:04   #15 (permalink)
Starter

This is spam

hvala na ovoj dobrodošlici, baš je srčana!
pogledom na posljednje autore u rubrici Predstavljanja Lovel je jedino ime koje se ponavlja od teme do teme... samo ih je izredao!

vrlo heartwarming ali u tome je vjerojatno i bit jednog ovakvog sajber prostora bez granica. eventualno vremenskim limitom na brzinu postanja istih pozdrava. a da se i ja zaletim tako sve ispozdravljati... brzo bih dodao još barem jednu znamenku uz ove mizerne dvije kod broja poruka.

nije me bilo neko vrijeme, još uvijek nisam pronašao pravo mjesto za ventiliranje i pun sam otrova...
excuse me, but I'm french
Bucephalus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 04:22   #16 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,610
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 20:49   #17 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: This is spam

Citat:
Pravi autor: Bucephalus Pogledaj Poruke
hvala na ovoj dobrodošlici, baš je srčana!
pogledom na posljednje autore u rubrici Predstavljanja Lovel je jedino ime koje se ponavlja od teme do teme... samo ih je izredao!
ja ih volim izredati
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 02:05   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,478
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

zakaj ja uvijek kasnim
a baš mi se činiš neki zanimljivac

Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 09:09   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-05-07
Godina: 27
Poruka: 28
R@inbowglow se izdvaja iz mase

welcome
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 11:07   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,752
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

ola!!! dobro nam došao.... ok,ovo zvući dvosmisleno,ali whatever
uživaj...

Zadnji Uredio nespretna : 29-05-07 u 11:12.
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bucephalus, pozdrav

« Alllooooo | Bok »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114