| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Hola Amigos! u Predstavite Se forumu; Pozdrav svima! Posjecujem CroPortal Forum vec nekoliko mjeseci,pa sam pomislio da je vrijeme da se ukljucim u diskusije Anyway,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Hola Amigos! Pozdrav svima! Posjecujem CroPortal Forum vec nekoliko mjeseci,pa sam pomislio da je vrijeme da se ukljucim u diskusije Anyway,iz Crne Gore sam i nisam lijen Forum mi je zakon,tako da sam morao da Vam se pridruzim... Nadam se da cete me fino prihvatiti ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | Re: Hola Amigos! welcome to the beautiful island of Yamaica and have a nice day ![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| next best thing | Re: Hola Amigos! Citat:
pa jel bi ti bio u krevetu da ti matilda žena ,normalno da je ovdje,pa mi smo (croportal) i više no što ijedna žena može pružit btw,welcome Montenegro man,ako si se zbilja nakačio na forum,počni plakati. ,kažu da Sakoman radi na receptu za odvikavanje sa CP foruma a što serem jutros,i to u čovjekovu predstavljanju,de nek me neko zaustavi ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: amigos, hola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:32.

Anyway,iz Crne Gore sam i nisam lijen

prihvatit ćemo te kao i sve druge....dakle ja ću te malo zezati, ali nije ni to loše 

: 

---ex moderator---