| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi hrki u Predstavite Se forumu; Bok ljudi moje ime je Hrvoje,popularan sam pod nazivom hrki imam 17 godina i idem u elektrotehničku školu.Čini ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-04-08 Godina: 17
Poruka: 16
![]() | hrki Bok ljudi moje ime je Hrvoje,popularan sam pod nazivom hrki imam 17 godina i idem u elektrotehničku školu.Čini mi se da na ovom forumu nema čega nema i da ćemo se u budućnosti slagati i da neće biti problema.Eto toliko od mene.![]() Pozdrav svima! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: hrki ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: hrki ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
« euromania2008
|
Evo i mene »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:07.

imam 17 godina i idem u elektrotehničku školu.Čini mi se da na ovom forumu nema čega nema i da ćemo se u budućnosti slagati i da neće biti problema.Eto toliko od mene.

hrki 

Grijesiti je ljudski ...