| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Ima li mjesta za mene!!!! u Predstavite Se forumu; Citat: Pravi autor: Joks... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima li mjesta za mene!!!! ............otići će ti glas od toliko pjevanja........... ![]() ...........btw..... Malo Zlo.............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 572
![]() ![]() ![]() | Re: Ima li mjesta za mene!!!! ...nisam od onih koji cvile više te nemam i šta tu mogu ja ću se posle odvući kući samo da popijem još jednu s nogu... ![]()
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Ima li mjesta za mene!!!! Citat:
...evo me Malo Zlo...vidim da sam zakazao... i sad su ti drugi morali svirat....a i pjevali ste bez mene...i sad posramljen moram svirati sam za svoju dušu... ...i sve sam to dobro podnio...![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07 Godina: 25
Poruka: 253
![]() | Re: Ima li mjesta za mene!!!! Citat:
da te utješim malo ha??? Ja ti inače jako volim "divlje životinje" znaš.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ima, mene, mjesta |
« you have 7 days
|
bok!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

Malo Zlo.............

...evo me Malo Zlo...vidim da sam zakazao...
i sad su ti drugi morali svirat....a i pjevali ste bez mene...i sad posramljen moram svirati sam za svoju dušu...
da te utješim malo ha???