| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Kupovati preko firme da ili ne? u Predstavite Se forumu; Imam jedno možda jedno glupo pitanje...Ako kupim neku robu preko firme dobijem povrat poreza od strane države, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-06-06 Godina: 23
Poruka: 287
![]() | Kupovati preko firme da ili ne? Imam jedno možda jedno glupo pitanje...Ako kupim neku robu preko firme dobijem povrat poreza od strane države, jel tako? Znači teoretski sve mogu kupovati preko firme(auto, opremu, lutku za napuhavanje...). U čemu je onda kvaka svega toga? Dali postoji možda opasnost kada dođe inspekcija i ti tu kupovinu ne možež opravdati? Ukratko, što mene sprečava da ja ne kupim sve preko firme? Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Kupovati preko firme da ili ne? Zakaj si to otvorio u predstavljanjima ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrodošao ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Kupovati preko firme da ili ne? Upravo ovo što si rekao, ne priznaju ti to u troškove. ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: firme, kupovati, preko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:03.