| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Lady-s and opet lady-s u Predstavite Se forumu; Dobar dan! Moj prijatelj (google) me jucer uputio na ovaj sajt ...Upit u svezi neceg mi objasni da Vi na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-08-08 Lokacija: Mostar Godina: 26
Poruka: 19
![]() | Lady-s and opet lady-s Dobar dan! Moj prijatelj (google) me jucer uputio na ovaj sajt ...Upit u svezi neceg mi objasni da Vi na ovom forumu to znate ... I tako, dodjoh, vidjeh, ostadoh ... (ne znam hocu li pobijediti) Ima tu jako zanimljivih tema, ljudi, odgovora, slicica.... To je bas kul. Inace o meni : Ja sam Mirko Ramljak, 09071982150095, nekaznjavan. Po zanimanju novinar renomiranog lista "Svet", profesionalni trener plivanja, nosac peskira mom imenjaku Mirku CroCop-u, obozavatelj sporta, gledam i one dokumentarce "putovanje europom", tako da se osijecam kao da sam svugdje bio ...itd.. Sta josh... E da uporedo student na filozofskom fakultetu u Mostaru...Pokupio sam sve fore i vec poceo filozofirati po forumima ... I tako ako nekog slucajno sta zanima nek priupita ![]()
__________________ pametnjaković |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Lady-s and opet lady-s ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Lady-s and opet lady-s ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:05.