| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Luka u Predstavite Se forumu; Ja Sam Luka , Dolazim iz Rijeke, Imam 15 god, Bavim se kosarkom , frend sam od damasse [size=xx-large] Luka [/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: EEEEEEEEEEE Di si rista. o Ako nesto trebas pitaj mene (skype) ili barbu Cyrusa. On ce ti sve reci.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: EEEEEEEEEEE Ajde nemoj ga odmah strasiti s problemima s tobom... :nunu Polako covjek ce nuciti.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: EEEEEEEEEEE Suzdrzi se nepotrebnih komentara. Znam sta pricam. Neam zivaca a bogami ni vremena trcat za njim po forumu i ispravljat njegove greske. Nek procita pravila, nek ih se pridrzava i svi sretni i zadovoljni! Kao sto rekoh, suzdrzi se nepotrebnih komentara! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: EEEEEEEEEEE Citat:
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
![]() |
| Tagovi: luka |
« Pozdrav Svima
|
Ja sam ... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:51.

o

Polako covjek ce nuciti.