| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Moj prvi post u Predstavite Se forumu; Evo u rijetkim trenucima odmora i dokolice (plaća se krvavo zarađuje u znoju lica svog ) nabasah na ovaj časni virtualni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-05-08 Lokacija: Legaland Godina: 96
Poruka: 6
![]() | Moj prvi post Evo u rijetkim trenucima odmora i dokolice (plaća se krvavo zarađuje u znoju lica svog ) nabasah na ovaj časni virtualni skup i privučen biranim društvom trenutno se odlučih pridružiti. Istina pročitavši ovaj strogi thread Croportal Forum - Obavijesti na forumu : Predstavljanja Što suvislo napisati o sebi kad uglavnom živimo u nesuvislim okolnostima? Školu, faks i te stvari sam poodavno apsolvirao. Radim, ali bez nekog prevelikog elana. Ipak plaćica je plaćica pa se ne žalim previše. Toliko za početak. Pozdrav svima, osobito mojim Essekerima uz ovu izvrsnu fotku koju sam malo prije našao (nije photoshop) i jako mi se svidjela. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,909
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj prvi post i uživaj ![]() to joks bio napiaso jer ima puno članova koji dođu i kažu ja stigao, a bilo bi u redu da kažu kolko imaju godina dal rade ili ne dal što studiraju jesu u osnovnoj ili srednooj itd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj prvi post ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj prvi post ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozdrav |
« Narco
|
Eto i mene ;) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:46.

) nabasah na ovaj časni virtualni skup i privučen biranim društvom trenutno se odlučih pridružiti. 

i uživaj