| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Najlijepši pozdrav u Predstavite Se forumu; Pozdravljam cijelu ekipicu s foruma. Ponekad se uputim na forum da nađem neku korisnu informaciju davno sam se registrilala al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Lokacija: BJ-KA Godina: 27
Poruka: 25
![]() | Najlijepši pozdrav Pozdravljam cijelu ekipicu s foruma. Ponekad se uputim na forum da nađem neku korisnu informaciju davno sam se registrilala al nisam niš poduzimala po pitanju aktivacije. Inače sam iz okolice Bjelovara a radim u Karlovcu ostatak života. Tak da me ima svuda po lijepoj našoj. Imam 27 godina i pošto mi ime ne otkriva pravi spol ja sam žensko, imam obvezu da to navedem. Nadam se dobro provedenom vremenu na forumu ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Najlijepši pozdrav Dobro došla ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Najlijepši pozdrav Bok i dobrodošla
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.