| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Nova i izgubljena u Predstavite Se forumu; Bok svima, ja sam brand new ovdje i potpuno sam izgubljena...Prvo sam se namučila da stavim svoje fotke...Onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nova i izgubljena Bok svima, ja sam brand new ovdje i potpuno sam izgubljena...Prvo sam se namučila da stavim svoje fotke...Onda sam (nakon uplodanih fotki) shvatila da skoro nitko od vas forumaša i forumašica nema vlastite slike u profilu...Inače, ja sam Aurora...Rođena sam u Rijeci, a tu i živim trenutno...Studiram Filozofiju i Hrvatski jezik...Vatrena sam strijelkinja...Možete li mi pomoći da se uhodam u Forume i da sudjelujem u raspravama...Pitajte slobodno što god vas zanima još o meni... Na ovoj fotki sam ona desno:![]() A na ovoj slici sam lijevo: ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Nova i izgubljena Bok i dobrodošla
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Nova i izgubljena Napila se pa je na podu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, forum, nova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.

Na ovoj fotki sam ona desno: