Idi nazad   Croportal Forum > Predstavite Se > Predstavljanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Predstavljanja Raspravljate o temi Nova korisnica u Predstavite Se forumu; Haha, zezam se, nisam zensko, samo san htio vidit koliko ce vas kliknit na ovaj topic kad vidi da je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-06, 22:36   #1 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,911
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Nova korisnica

Haha, zezam se, nisam zensko, samo san htio vidit koliko ce vas kliknit na ovaj topic kad vidi da je nova "cura" dosla na forum...
Sad, ozbiljno... Zovem se Ivan, iz Makarske sam..
Pozdrav svima.
Servant je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-06, 22:38   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Nova korisnica

Ha ha...dobrodošao
Odgovori sa citatom
Star 05-02-06, 22:44   #3 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,093
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

pa neznam da li si primjetio ali ako dovučeš kursor sa mišem do naslova topica možeš vidjeti što je napisano u njemu tako da sam vidio što piše i prije nego sam otvorio,a i baš ti nešto se ne lijepe forumaši???'

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-06, 22:46   #4 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

Odgovori sa citatom
Star 05-02-06, 22:48   #5 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,093
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

svejedno dobrodoša e

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-06, 22:49   #6 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,459
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-06, 22:51   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Pozdrav, i dobrodosao.
P.S. Dobra fora!!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-06, 22:53   #8 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,911
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: pharaoh
pa neznam da li si primjetio ali ako dovučeš kursor sa mišem do naslova topica možeš vidjeti što je napisano u njemu tako da sam vidio što piše i prije nego sam otvorio,a i baš ti nešto se ne lijepe forumaši???'
Primjetio sam , pa sam malo modificira post... Valjda se sad ne vidi..
Zapravo, prebacio sam se na Internet explorer i skonta da se tamo kad prijedes misem vidi poprilicno vise nego na Mozzili...(bar je tako kod mene). hahah koji san ja lamer.. svejedno nema veze..

Zadnji Uredio Servant : 05-02-06 u 22:55.
Servant je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-06, 00:46   #9 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,638
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

dobrodošao na forum, ako ti bilo što nije jasno, pitaj
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-06, 09:19   #10 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Demon-Hunter

Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
Demon-Hunter se izdvaja iz mase

dobrodošao
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: korisnica, nova

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Nova verzija Firefoxa Baltazar Računala 29 20-03-07 15:44
Intel najavio dva nova procesora Baltazar Računala 1 18-11-05 16:05

Trenutno vrijeme na forumu: 22:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108