| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Nova osoba u staroj 2007. u Predstavite Se forumu; Evo i mene u vaše društvo, nadam se zanimljivo i dobronamjerno. Jednom riječi: volim život Zanima me sve: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Evo i mene u vaše društvo, nadam se zanimljivo i dobronamjerno. Jednom riječi: volim život Zanima me sve: flora, fauna-sve što tu spada. Obožavam more, ali i planine. Pomalo se bavim svime i svačime: hodam, trčim, planinarim, plivam, vozim- ne letim (šteta-bila bi fora) Godina imam poprilično, ali moje su jedine i najbolje! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Offline | Re: Nova osoba u staroj 2007. Dobro došla ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nova osoba u staroj 2007. Dobrotinamadošao! Društvo je baš takvo kakvo si poželio. Malo mi je tvoj nick ???? da nema veze s nekom spolnom bolešću? Uživaj zajedno s nama!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vau |
« evo c.j.-a
|
Pozdrav svima »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:56.