Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

ono hello!

Raspravljate o temi ono hello! u Predstavljanja forumu, dio Predstavite Se foruma; paa ovako...imam 20 godina iz okolice zagreba sam i trenutno nemam pametnijeg posla u životu (nakon sta dođem sa posla) ...

Starter Avatar od korisnika ejsid
    Datum registracije
    23-02-10
    Poruka
    47
    Liked
    0 times

ono hello!

paa ovako...imam 20 godina iz okolice zagreba sam i trenutno nemam pametnijeg posla u životu (nakon sta dođem sa posla) pa reko idem se malo forum-irat brijem da tu ima oke ekipe..valjda..uglavnom nisam nikad bio na forumu nekom...da sam visio,znao sam procitat par zanimljivih tema i to je to tako da sam jos "noob" u svemu ovome..al nadam se da cu se brzo ufurat,valjda cete mi pomoc,ne!

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

Re: ono hello!

.
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

dobro došao

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Akademik Foruma Avatar od korisnika korisnik62
    Datum registracije
    27-06-08
    Poruka
    3,890
    Liked
    0 times

"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
    Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!

prof. Foruma Avatar od korisnika kopp
    Datum registracije
    17-10-09
    Starost
    33
    Poruka
    1,092
    Liked
    145 times

Regularni forumaš Avatar od korisnika george1
    Datum registracije
    04-01-10
    Poruka
    240
    Liked
    0 times

Pozdrav!

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

prof. Foruma Call of Duty 2 Champion Avatar od korisnika beta
    Datum registracije
    08-11-07
    Poruka
    1,729
    Liked
    83 times

Dobro došao

Lajkaj nas na Facebooku