| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Oy! u Predstavite Se forumu; Pozdrav narodeeeee! No da, dosta Ugl., da se predstavim.! Ime: Ivan Nick: ovaj, a tu negdje će bit Uz to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Pozdrav narodeeeee! No da, dosta ![]() Ugl., da se predstavim.! Ime: Ivan Nick: ovaj, a tu negdje će bit Uz to i još nešto... Rođen i odrastao u gradu koji ima Ođenicu, Virovitici, pokušavam odguliti još 2 ispita na faksu, viša ekonomija (2 godine) u Požegi (luuuud grad )... Radim, več i čak godinu dana, bilo 15.04., na radnom mjetu kojeg dijelim s kolegom "pharaoh"-om (protekcije ) i tako... Čim se sjetim nečega što vrijedi, budem dodao ![]() p.s.: tik mi je što koristim obilje zareza, smajlija, zagrada i sl..., tako da sorry !Kao moj prvi prilog forumu prilažem slijedeći link (18+, e to nalijevo je samo mali disclamer) Main Page - Boobpedia ![]() Zadnji Uredio imperios : 22-04-08 u 18:12. Razlog: Ništ posebno, nek se zna! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Oy! No, pak ![]() To nije ni fer ni pošteno ![]() Šta će dobit pripadnice ljepšeg spola? piči odmah svoju sliku međ' članove ![]() ![]()
__________________ Youll stumble in my footsteps Keep the same appointments I kept If you try walking in my shoes Try walking in my shoes.......... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter | Re: Oy! Citat:
![]() aha, eto jesam...! UPOZORENJE: bio sam jaaako motiviran kad se ta fotka slikala... i da, ja malo vučem unatrag hehe!Zadnji Uredio imperios : 22-04-08 u 18:34. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:30.

man