| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi POZDRAF u Predstavite Se forumu; .... POZDRAF SVIMA!!!!!.NE MOZE UKRATKO -NO WAY ))....pitam se da li ce bit dovoljno prostora za sve sto vam hocu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-05-08
Poruka: 2
![]() | POZDRAF ![]() ![]() ....![]() POZDRAF SVIMA!!!!!.NE MOZE UKRATKO -NO WAY ))....pitam se da li ce bit dovoljno prostora za sve sto vam hocu rec about mee! buha haha!!!....hmmmmmmmmm....maaaaaaa..bojim se da ovi klinci sto dolaze -ne kuze..,previše ih je na cajkama i sl. shranjima.....bojim se:amerikanaca i svih govana koje idu uz njih..bojim se da ce nestat krtice tj. vise ih ni nema ....bojim se pcela, osa, bumbara..mrzim kad grmi(zbog compa naravno ))..mrzim bacanje smeca uokolo, bacanje hrane pogotovo..mrzim miris paste za cipele...mrzim primitivu.gnjavažu,sirovost,dvolicnost,...jedini amer kog volim William Henry Gates III!!! ))..sve vezano za dobru hranu,dobar sex(dug,iscrpan,razarajuci,njezan,istrazivacki sa off course dobrim komadom(tipa J.DEEP, to je samo okvirno da se zna..he he he))..hmmmmmm....ne volim sex, laži i videotapes ))ne volim cajke,tipove sa zlatnim lancima,bijele carape,dlake,brzu hranu,brze muskarce ))nered,kaos u kupaoni to najjvishe mrzim..volim zeleno...volim bijelo..sivo ne volim.. ..imam 2 LCD monitora..cetiri tipkovnice...6 kom miševa od toga su 2 bežicna...creature zvucnike...fax..skener..printer(laserski off course) ...microfon na slusalicama..web kameru...infra crveni stik..bluetooth stik...a da imam još i hama zvucnike al ih ne koristim&moment....laptop 1 kom...tv..perilicu rublja...perilicu sudja...mikrovalnu.. ...imam i joypad...ventilator na wc-u...multipraktik......4 mobitela...usb stikova ko u prici(opce neznam stocemi)....i nedamise vishe pisat..trajalo bi...mozda neš još ubacim..later...a da...nije bash ženstveno al wtf volim citat na wc-u...crno donje rublje off course...pidjame s motivom offca i krava obozavam a i leze mi dobro posto sam gradjena ko mala srna..he he..ma volim neke stvari vise nego one druge..al najjvishe se volim napucat pa izac na neki klubski party...al svakako prije jutra kuci..jer draga djeco moj savjet...idite doma prije nek se pretvorite u totalne zombije...i nikad nemojte uzimat žuto za spuštanje..to NIKAD...volim kuhat...kompliciranu hranu...sto vise sastojaka to bolje...obozavam med al ne jedem ga......imam psa, macku, mrave, pauke...voljela bih imat kozu al nemogu pospojit to mozda jednog dana kad ovi pomru..eh....imam mašinu za šivanje..sredim si neku majcu suknju sat prije izlaska..obozavam Dali-a...e moj Salvadore da smo se sreli ja bi ti sigur. bila muza...buhaahaa...imam cak i neke njegove radove zato vam necu otkrit adresu..NIKAD!...imam i sef u kuci...dionice ine$$$... ht-a normalno!....vichijevu kremu protiv celulita koristim svaki dan...iako mi netreba al pusti nikad neznas...volim josh slusat robbie williams-a to mi je za one sad moments, legne ko narucen..tip ima glascinu ludilo...a i nije normalan in private pa bash zato ga volim...imam majmuna na podlozi za misha...he he..pratim i prison break ali ne samo zbog millera...nego serija je mrak mapravljena..a i volim te zatvorske spike...pa bila sam i na detektoru laži na muriji..to preporucam svakom..MRAK!!!...ah da imam i max tv koji falabogu nikad ne gledam..loš im je daljinski dozlaboga...flat rate-sto drugo? .. ne volin pretjerivanje sa sminkom, to je glumatanje meni, temporary skrivanje..a i netreba mi...volim zivotinje jako..pogotovo dupine.... mrzim seruckanje iza ledja, hardcore laganje, dvolicnost... zbog takvih gresaka rezem sve... strasno me zifcira preseravanje, izrazito mi to dize zivac.... Ne volim se svadjt.... ne volim nedjeljni mamurluk )...velike zjenice pogotovo nee (kao ne volim ).. makar se to prorijedilo ....volim dobar house,trance,ponesto rocka i klape.klape su mi best off.. hmmm...teme na mobu mjenjam svaki dan! ..mobitele svako malo...i majke mi! ako ikada dobijem kakav keš koji mi nece trebat, otic cu osobno darovat ga onoj djeci koju vidimo na tv-u (only)kojoj muhe šetaju po licima (e to mi jedino stavi suze na oci)..wtf!! i onda se pitam...di su LJUDI??!...al necu o crnjacima sad..............volim josh T.Burtonove crtice, tip je genijalac!..igrala bi se josh s lego kockicama..ali ih vise nemam... a da, josh me prolaze jezevi kad cujem insomniu...i mislim da je to ukorjenjeno forever )...jbt..poklonili mi za rodjendan max factor maskaru onu long-bla bla bla a ja imam takve trepavice da sam ko mala bila izbedirana i rezala ih he he..dakle nije istina da trepavice ne rastu kad ih odrezesh.. rastu itekako...josh danas imam problema s njima!...pere me fobija odmalena da ce me netko capit za noge kad spavam pa imam carape za spavanje i zimi i ljeti..ako netko zna kojeg dobrog nadrilijecnika za ovu vrstu bolesti nek javi )...nisam protiv nicije nacije al molim crnce,bosance,albance,madjare,kineze,amere da mi se NE JAVLJAJU...ne zato sto vas mrzim nego neznam sto bi pricala s vama, nemam inspiracije...eda znam i domace tijesto razvlacit(hvala ti bakice )ovo kupovno je bljak!.kad god se sjetim neceg nadopisat cu!koliko god stane...mrzim reklame o tamponima!hebeno su stupid.be continued..sad me samo josh zanima zar vi ljudi stvarno padate na taj cyber-shit?!?)))))..be continued....ukratko o meni?.hi hi hi hi... Zanimanje ..bla bla bla.... Hobiji ...e pa preporucila bi svima koji nemaju drugog posla nek visit tu na net-u-))i citat ovakve gluparije kao sto je moja )))...ajde ljudi sjetite se kad ste zadnji put napravili neko dobro nekom...covjeku,životinji,prirodi...e pa to je dobar hobi! Preporučujem knjige ..sve knjige!!!!! Preporučujem filmove ....Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my....he he glazba Deep in the bosom of the gentle night Is when I search for the light Pick up my pen and start to write I struggle, fight dark forces In the clear moon light Without fear... INSOMNIA!!! I can't get no sleep hrana i kuhinja ..sve..osim mesa.... ..ribe i sve iz mora jedem...pere me da je sve to što je u vodi još kolikotoliko zdravo...mmmm..losos...njami! .... MOZDA ZVUCI HISTERICNO..AL DOSLO MI JE ETO )))))
__________________ ...wanna contact the living, Not sure I understand, This role I’ve been given... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: POZDRAF hello ja mogu ukratko pa daklem bez duljenja i nepotrebnih fraza, običnim a ne nekim kićenim govorom i u vječitoj žurbi pa mi dapače odgovara reći ti obično Bok i Dobrodošla
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: POZDRAF hi
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: POZDRAF uf, jebote e ova cura zna napisat. Ma dugo nisam znao dal da se opće javim vidim da nevoli da joj se javim, al ipak ću joj se javiti. Mislim nemam ja nista protiv nje al sta da joj ja sada tu napisem, a treba povecat broj poruka. Onako na prvi tren pomislih neka tehno devojka, kao ona sedma iz onog filma sa brus vilsom. Opasan start, odma na prvu. Deluje obećavajuće . Ćaos! i upamtiću da kad ti budem posvetio pesmu da nisu cajke ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
« pozz....
|
Predsjednik »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.

))....pitam se da li ce bit dovoljno prostora za sve sto vam hocu rec about mee! buha haha!!!....hmmmmmmmmm....maaaaaaa..bojim se da ovi klinci sto dolaze -ne kuze..,previše ih je na cajkama i sl. shranjima.....bojim se:amerikanaca i svih govana koje idu uz njih..bojim se da ce nestat krtice tj. vise ih ni nema ....bojim se pcela, osa, bumbara..mrzim kad grmi(zbog compa naravno

....pozdrav