Idi nazad   Croportal Forum > Predstavite Se > Predstavljanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Predstavljanja Raspravljate o temi POZDRAF u Predstavite Se forumu; .... POZDRAF SVIMA!!!!!.NE MOZE UKRATKO -NO WAY ))....pitam se da li ce bit dovoljno prostora za sve sto vam hocu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-05-08, 20:28   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-05-08
Poruka: 2
mia_xxx1 se izdvaja iz mase
POZDRAF

....
POZDRAF SVIMA!!!!!.NE MOZE UKRATKO -NO WAY))....pitam se da li ce bit dovoljno prostora za sve sto vam hocu rec about mee! buha haha!!!....hmmmmmmmmm....maaaaaaa..bojim se da ovi klinci sto dolaze -ne kuze..,previše ih je na cajkama i sl. shranjima.....bojim se:amerikanaca i svih govana koje idu uz njih..bojim se da ce nestat krtice tj. vise ih ni nema ....bojim se pcela, osa, bumbara..mrzim kad grmi(zbog compa naravno))..mrzim bacanje smeca uokolo, bacanje hrane pogotovo..mrzim miris paste za cipele...mrzim primitivu.gnjavažu,sirovost,dvolicnost,...jedini amer kog volim William Henry Gates III!!!))..sve vezano za dobru hranu,dobar sex(dug,iscrpan,razarajuci,njezan,istrazivacki sa off course dobrim komadom(tipa J.DEEP, to je samo okvirno da se zna..he he he))..hmmmmmm....ne volim sex, laži i videotapes))ne volim cajke,tipove sa zlatnim lancima,bijele carape,dlake,brzu hranu,brze muskarce))nered,kaos u kupaoni to najjvishe mrzim..volim zeleno...volim bijelo..sivo ne volim.. ..imam 2 LCD monitora..cetiri tipkovnice...6 kom miševa od toga su 2 bežicna...creature zvucnike...fax..skener..printer(laserski off course)...microfon na slusalicama..web kameru...infra crveni stik..bluetooth stik...a da imam još i hama zvucnike al ih ne koristim&moment....laptop 1 kom...tv..perilicu rublja...perilicu sudja...mikrovalnu.. ...imam i joypad...ventilator na wc-u...multipraktik......4 mobitela...usb stikova ko u prici(opce neznam stocemi)....i nedamise vishe pisat..trajalo bi...mozda neš još ubacim..later...a da...nije bash ženstveno al wtf volim citat na wc-u...crno donje rublje off course...pidjame s motivom offca i krava obozavam a i leze mi dobro posto sam gradjena ko mala srna..he he..ma volim neke stvari vise nego one druge..al najjvishe se volim napucat pa izac na neki klubski party...al svakako prije jutra kuci..jer draga djeco moj savjet...idite doma prije nek se pretvorite u totalne zombije...i nikad nemojte uzimat žuto za spuštanje..to NIKAD...volim kuhat...kompliciranu hranu...sto vise sastojaka to bolje...obozavam med al ne jedem ga......imam psa, macku, mrave, pauke...voljela bih imat kozu al nemogu pospojit to mozda jednog dana kad ovi pomru..eh....imam mašinu za šivanje..sredim si neku majcu suknju sat prije izlaska..obozavam Dali-a...e moj Salvadore da smo se sreli ja bi ti sigur. bila muza...buhaahaa...imam cak i neke njegove radove zato vam necu otkrit adresu..NIKAD!...imam i sef u kuci...dionice ine$$$... ht-a normalno!....vichijevu kremu protiv celulita koristim svaki dan...iako mi netreba al pusti nikad neznas...volim josh slusat robbie williams-a to mi je za one sad moments, legne ko narucen..tip ima glascinu ludilo...a i nije normalan in private pa bash zato ga volim...imam majmuna na podlozi za misha...he he..pratim i prison break ali ne samo zbog millera...nego serija je mrak mapravljena..a i volim te zatvorske spike...pa bila sam i na detektoru laži na muriji..to preporucam svakom..MRAK!!!...ah da imam i max tv koji falabogu nikad ne gledam..loš im je daljinski dozlaboga...flat rate-sto drugo?.. ne volin pretjerivanje sa sminkom, to je glumatanje meni, temporary skrivanje..a i netreba mi...volim zivotinje jako..pogotovo dupine.... mrzim seruckanje iza ledja, hardcore laganje, dvolicnost... zbog takvih gresaka rezem sve... strasno me zifcira preseravanje, izrazito mi to dize zivac.... Ne volim se svadjt.... ne volim nedjeljni mamurluk )...velike zjenice pogotovo nee(kao ne volim).. makar se to prorijedilo ....volim dobar house,trance,ponesto rocka i klape.klape su mi best off.. hmmm...teme na mobu mjenjam svaki dan!..mobitele svako malo...i majke mi! ako ikada dobijem kakav keš koji mi nece trebat, otic cu osobno darovat ga onoj djeci koju vidimo na tv-u (only)kojoj muhe šetaju po licima (e to mi jedino stavi suze na oci)..wtf!! i onda se pitam...di su LJUDI??!...al necu o crnjacima sad..............volim josh T.Burtonove crtice, tip je genijalac!..igrala bi se josh s lego kockicama..ali ih vise nemam... a da, josh me prolaze jezevi kad cujem insomniu...i mislim da je to ukorjenjeno forever)...jbt..poklonili mi za rodjendan max factor maskaru onu long-bla bla bla a ja imam takve trepavice da sam ko mala bila izbedirana i rezala ih he he..dakle nije istina da trepavice ne rastu kad ih odrezesh.. rastu itekako...josh danas imam problema s njima!...pere me fobija odmalena da ce me netko capit za noge kad spavam pa imam carape za spavanje i zimi i ljeti..ako netko zna kojeg dobrog nadrilijecnika za ovu vrstu bolesti nek javi)...nisam protiv nicije nacije al molim crnce,bosance,albance,madjare,kineze,amere da mi se NE JAVLJAJU...ne zato sto vas mrzim nego neznam sto bi pricala s vama, nemam inspiracije...eda znam i domace tijesto razvlacit(hvala ti bakice)ovo kupovno je bljak!.kad god se sjetim neceg nadopisat cu!koliko god stane...mrzim reklame o tamponima!hebeno su stupid.be continued..sad me samo josh zanima zar vi ljudi stvarno padate na taj cyber-shit?!?)))))..be continued....ukratko o meni?.hi hi hi hi...
Zanimanje
..bla bla bla....
Hobiji
...e pa preporucila bi svima koji nemaju drugog posla nek visit tu na net-u-))i citat ovakve gluparije kao sto je moja)))...ajde ljudi sjetite se kad ste zadnji put napravili neko dobro nekom...covjeku,životinji,prirodi...e pa to je dobar hobi!
Preporučujem knjige
..sve knjige!!!!!
Preporučujem filmove
....Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my....he he
glazba
Deep in the bosom of the gentle night Is when I search for the light Pick up my pen and start to write I struggle, fight dark forces In the clear moon light Without fear... INSOMNIA!!! I can't get no sleep
hrana i kuhinja
..sve..osim mesa.... ..ribe i sve iz mora jedem...pere me da je sve to što je u vodi još kolikotoliko zdravo...mmmm..losos...njami! ....

MOZDA ZVUCI HISTERICNO..AL DOSLO MI JE ETO)))))
mia_xxx1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 20:33   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,404
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: POZDRAF

hello

ja mogu ukratko pa daklem bez duljenja i nepotrebnih fraza, običnim a ne nekim kićenim govorom i u vječitoj žurbi pa mi dapače odgovara reći ti obično Bok i Dobrodošla

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 20:36   #3 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

dobrodosla

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 20:38   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,849
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

pozdraf
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 20:43   #5 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,822
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

hi

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 20:45   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,058
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto

Dobrodošla
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 07:41   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,903
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Dobrodošla!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 08:36   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,719
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

uf, jebote e ova cura zna napisat. Ma dugo nisam znao dal da se opće javim vidim da nevoli da joj se javim, al ipak ću joj se javiti. Mislim nemam ja nista protiv nje al sta da joj ja sada tu napisem, a treba povecat broj poruka. Onako na prvi tren pomislih neka tehno devojka, kao ona sedma iz onog filma sa brus vilsom. Opasan start, odma na prvu. Deluje obećavajuće .
Ćaos!
i upamtiću da kad ti budem posvetio pesmu da nisu cajke
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 10:21   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 22
Poruka: 1,627
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

A ti bokca
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 11:27   #10 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,667
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

hmm.......pozdrav
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114