| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Pozdraf svima!!! u Predstavite Se forumu; Pozz ..tek sam sada vidjela ovaj dio "Predstavljanje". Pa evo da se i ja predstavim...Zovem se Ivana..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
![]() | Pozz ..tek sam sada vidjela ovaj dio "Predstavljanje". Pa evo da se i ja predstavim...Zovem se Ivana..Imam 15 i po` godina...eto nakon vecine foruma..ovaj mi se sviđa pa cu i ovaj redovito posjecivat...nadam se da je dobra ekipa...i eto..nadam se da cemo se malo bolje vizualno upoznati...uzivajte...![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Offline | Re: Pozdraf svima!!! Dobro došla ...uživaj na forumuSad je prek ljeta malo pusto al na jesen bu opet forum živnuo... ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Pozdraf svima!!! Bok i dobrodošla
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Pozdraf svima!!! ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozdraf, svima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.

Pozz ..tek sam sada vidjela ovaj dio "Predstavljanje". Pa evo da se i ja predstavim...Zovem se Ivana..Imam 15 i po` godina...eto nakon vecine foruma..ovaj mi se sviđa pa cu i ovaj redovito posjecivat...nadam se da je dobra ekipa...i eto..nadam se da cemo se malo bolje vizualno upoznati...uzivajte...
...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...